Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę polecacie?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem gry tylko mam dylemat 

GTA IV 

GTA III 

GTA Vice City lub San Andeas 

Mam też możliwość kupić paczkę tych gier za 36 zł na steam + Libert City czy jakoś tak tylko nwm czy opłaca mi się czy np. któraś z tych gier nie jest warta uwagi? i lepiej kupić tylko np. GTA 4 lub inna 

Jest też paczka Gta III + SA i vice city

Cześć...

Opublikowano

Najlepsze według mnie jest GTA San Andreas. Największy świat z wszystkich części, grafika nie najgorsza, dużo modyfikacji itd.

Opublikowano

GTA III albo Liberty City(to nie to samo?) ogrywałem długo na PSie ale nie aż tak. Grafika troche slaba jak na te czasy i mnie odstraszylo.

W GTA San Andreas tez za dlugo nie pogralem - przeszedlem 2x kampanie, raz bez modow, drugi raz z modami i tyle.. jeśli chodzi o singeplayer.

Potem odkryłem mod z multi - wtedy to była zabawa, na jednej mapie po 500+ graczy naraz, nie mam pojjęcia jak obecnie to wyglada ale pare miechow temu bylo jeszcze pare serwerow po 300+ luda ale ruskich :/

Generalnie nic z tego bym nie brał ale jak już musiałbym cos z tego wybrac to San Andreas albo Vice City ze wzgledu na duza ilosc roznorakich modow. 

W GTA IV nie grałem.

Opublikowano

Poczekaj na premierę GTA V na PC i kup tę część. Mimo, że GTA III, VC i SA to klasyki, to bym ich nie kupował (głównie z tego względu, że wszystkie te części już przeszedłem). 

Ogólnie, seria GTA to gra raczej na nudne wieczory, kiedy serwery Battle.net padną i nie ma jak grać w StarCrafta albo Diablo. ;)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza jest San Adreas.
Zawsze mi się w nią najlepiej grało w dodatku dodawałem sobie auta jakie chciałem, muzykę i na kodach leciałem. Mapy też super.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Najlepszy jest GTA S.A.

ale polecam kupić całą paczke i przejsc wszystkie części bo warto.

GTA 3 jest fajne ale pewnie na niektórych misjach będziesz miał problem :)

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić Gta SA, to TYLKO poza steam. Nowa aktualizacja popsuła grę. Poczytaj sobie zresztą recenzje, to się dowiesz, o co mi dokładniej chodzi.

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...