Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor

tefi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie zastanawiam się nad kupnem jednego z dwóch procesorów otóż mogę wybrać i5 4590 lub amd fx-8350. Doradzicie mi :)? Procesor głównie pod gry :)

Opublikowano

i5-4590 oczywiście, amd się do gier nie nadaje, ta i5 gniecie go jak chce.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Kolega mi mówił że do 1000 zł procesory AMD są lepsze od intela, więc nie wiem czy on patrzy tylko na ilość rdzeniu co w tym przypadku jest ważne ale nie najważniejsze :)

Jeszcze takie pytanie czy karta graficzna Asus r7 250x podejdzie pod intela ? i czy ona jest za słaba np na bf4?

Opublikowano

Kolega mi mówił że do 1000 zł procesory AMD są lepsze od intela, więc nie wiem czy on patrzy tylko na ilość rdzeniu co w tym przypadku jest ważne ale nie najważniejsze :)

Gówno > Amd (No może fx6300 jeszcze ujdzie)

Jeszcze takie pytanie czy karta graficzna Asus r7 250x podejdzie pod intela ? i czy ona jest za słaba np na bf4?

Podaj najlepiej całą specyfikację komputera.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Podaj najlepiej całą specyfikację komputera.

Aktualną czy tą co mam zamiar zakupić?

Opublikowano

Aktualną czy tą co mam zamiar zakupić?

Tą gdzie chcesz wsadzić r7 250x.

KLIK!

Opublikowano

Chcę po prostu wymienić procka i płytę główną i przy okazji zasilacz więc nowy procek to ten i5 4590 płyta główna gigabyte ga-b85-d3h(http://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-ga-b85m-d3h-b85-dualddr3-1600-sata3-hdmi-gblan-matx-ga-b85m-d3h-582757/) i zasilacz be quiet system power 7 400 w(http://www.morele.net/zasilacz-be-quiet-system-power-7-400w-bn142-80-bronze-bn142-538407/)

Opublikowano

Zasilacz 400w na obecne czasy to trochę mało, weź Corsaira Vs450

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...