Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktora karta graficzna do tego zestawu?

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo Msi, albo Asus, praktycznie nic innego nie jest warte uwagi.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

A lepiej ASUSA czy MSI?

To jest praktycznie to samo, bierz co tańsze.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

a co myslicie o tym, zeby do tego zestawu dac jakiegos GTX'a?

I czy bardzo sie rozni MSI Radeon 280x od MSI Radeon 280?

Przypominam zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/0dPFgM/

Jedynym rozsądnym gtx'em w tej cenie jest 760, a ona trochę odstaje od zwykłej 280, a co dopiero od 280x, jak możesz sobie na to pozwolić to zostałbym przy 280x.

KLIK!

Uczeń
Opublikowano

@Nitex

Możesz wytłumaczyć bardziej - "odstaje"?

I czy bardzo się różni ASUS Radeon r9 280x od MSI radeon r9 280x?

"odstaje" - GTX 760 jest troszke słabszy od R9 280 a R9 280 jest słabsze od R9 280X. Innymi słowami GTX 760 i R9 280 to karty polke nizej.

nie różni sie prawie w ogole, bierz to co tansze

Uczeń
Opublikowano

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-r9-280x-gaming-3gb-ddr5-pci-e-384bit-dvi-hdmi-2mdp-box-r9-280x-gaming-3g-599404/

Jest juz ta karta graficzna, ale czy bedzie sie ona czyms roznic on MSI Radeon R9 280X? Bo tu jest jakieś 2mDP BOX. Wytlumaczy mi ktoś o co z tym chodzi? Czy straci to na czymś?

2mDP = 2 mini display ports = wejścia w karcie graficznej pod ktore podlaczasz monitor

nie straci, ta jest ok

Opublikowano

Jak nie możesz dorzucić do r9 290, to na Morelach w akceptowalnej cenie jest 280x od Sapphire: http://www.morele.net/karta-graficzna-sapphire-radeon-r9-280xoc-tri-x-3gb-ddr5-384-bit-2dvi-hdmi-2mdp-box-11221-22-20g-661563/

KLIK!

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, zamówiłem juz z kartą MSI radeon r9 280x, lecz dostalem ja z 11% obnizka wiec zaplacilem za nia 1040 zł. Dzięki wszystkim za pomoc jeszcze raz :P

dsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...