Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot organizuje tryb: 1 sezon?

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Przeszły pogłoski, że Rito szykuję po rozpoczęciu 5 seznu tryb  o nazwie: 1 season 

czyli wszystko z 1 sezonu. Czyli np. nie ma kalisty i gnara. 

Fake czy Prawda? oceniać :D

Opublikowano

Wiesz, też mogę puścić plotę, że wyjdzie 10 nowych postaci w następnym tygodniu. Nie warto wierzyć w puste słowa. Lepiej poczekać na informacje od Riot, a nie dawać sobie nadzieje. ;)

Moim zdaniem taki tryb byłby strasznie nudny i raczej z tego względu nie powstałby. 

Opublikowano

Wiesz, też mogę puścić plotę, że wyjdzie 10 nowych postaci w następnym tygodniu. Nie warto wierzyć w puste słowa. Lepiej poczekać na informacje od Riot, a nie dawać sobie nadzieje. ;)

Moim zdaniem taki tryb byłby strasznie nudny i raczej z tego względu nie powstałby. 

Nie robię sobie nadzieji ;p 

Fake, nie ma takiego info od Riotu.

Szkoda, bo pierwszy sezon w LoLu był chyba najlepszym.

Dokładnie. Pamiętam coś tam jak grywałem w 1 sezonie ale pograłem pare miesięcy i odszedłem od lola do s3 :C

Opublikowano

Faktycznie. Słyszałem że będzie do wyboru 16 postaci (akurat na banowanie i pickowanie wystarczy), i usuną wszystkie dywizje i zostanie bronze :)

A tak serio to byłoby to trochę bez sensu.

Opublikowano

Mam nadzieję, że to prawda, nie grałem w pierwszym sezonie, a bardzo chciałbym zobaczyć jak to wszystko wtedy wyglądało.

Lepiej niż teraz :D Można tylko powspominać stare czasy

Opublikowano

Jakby wyszedł taki tryb to było by z*********e i był by to najlepszy tryb jaki by wyszedł zawsze chciałem zagrać w lola w s1 

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Fake, nie ma takiego info od Riotu.

Szkoda, bo pierwszy sezon w LoLu był chyba najlepszym.

ej ale co to za hipsterskie pierdololo 

proszę wyjść z hipsterskim pierdololo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...