Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A4 czy M4A1-S ?

clavo800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktora teraz m4rka jest lepsza bo wiemy ze volvo zmienilo cene m4a1 na taka sama co m4a4 wiec prosze o pomoc i nie wiem za jakiego skina do m4 sie zamienic

Opublikowano

jak patrzyłem to ludzie grają m4a1 ale poczekaj na wypowiedź jeszcze kogoś

Ja wolę ten z mniejszym magazynkiem (20). Lepiej mi się nim gra ale dlaczego to nie wiem ;(

Opublikowano

Ja w ostatnim czasię zmieniłem na tą bez tłumika, a do -S mam skin warty 6€, ale poprostu wybrałem bez tłumika ponieważ ma wiekszy magazynek.

Opublikowano

Ja gram a4, bo kocham te spreje z niego, no i ogólnie mi się troszkę lepiej strzela.

Zdaje mi się, że a1 jest łatwiejsze do ogarnięcia, ale jak dla mnie ma za mało ammo w magazynku.

Pograj troche tą emką, troche tą, i zobaczysz jaka Ci będzie bardziej pasować.

279981407253602336505.png
Opublikowano

różnica jest tylko taka że M4A4 ma więcej naboi ;)

Nie, M4A1-S jest o wiele celniejsza.

Ja grałem M4A4, a teraz gram M4A1-S. W sumie celność mnie przekonała.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Każdy ma swojego faworyta, każdy woli grać inaczej. Pograj obiema i sam odpowiedz sobie co lepsze (być szczerym człowiekiem, czy nieszczerym wieprzem :D)

Opublikowano

Moim zdaniem mimo tego , że m4a1s podrożało to nadal jest dobre , preferuję tą emkę , ponieważ łatwiej mi się celuje i bańki fajnie wchodzą

Legenda
Opublikowano

Po podrożeniu m4a1s przeniosłem się na wersję bez tłumiku we względu, że cena ta sama, a 10 naboi w magazynku zawsze daje przewagę w zwraciu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Obie są bardzo dobre, każda ma wady i zalety. To kwestia osobista, zależy z czym ci się lepiej gra. Mi czasami lepiej wychodzi z a4, a czasami z a1_s.

Opublikowano

M4A4:
+ Więcej Ammo

+ Mi wchodzi więcej hs.

- Gorszy aim ( dla początkujących)

M4A1-S:

+ Dobry recoil

-Mało ammo

Polecam grać tym i tym a później zdecydować. Chociaż lepiej grać m4a4 ponieważ masz więcej ammo za tą samą cene. ( tylko aim musi się zgadzać :D )

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...