Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy tem komputer bedzie dobry do grania

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie o to tem komputer i chodzi mi o gry 
bf4 Gta4 Cs Go aby działał na 200fps 

Karta graficzna GeForce Gtx970 
RAM 8
procesory Core I5 3.50GHZ
System 64
Win 8.1

graphic.png

Opublikowano

podaj link do zestawu.

jak gotowiec to nie bierz

to jest składany 

graphic.png

Opublikowano

to jest składany 

Tak czy tak podaj link do zestawu, bo nie widzę tu informacji o takich rzeczach jak obudowa i zasilacz.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tak czy tak podaj link do zestawu, bo nie widzę tu informacji o takich rzeczach jak obudowa i zasilacz.

masz tutaj linka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ed897015103b047.html

graphic.png

Opublikowano

Karta referent. Za ile chcesz ten zestaw kupić?

I zestaw do OC będziesz w ogóle je robił? Jeśli tak to dolicz do tego cooler.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Karta referent. Za ile chcesz ten zestaw kupić?

I zestaw do OC będziesz w ogóle je robił? Jeśli tak to dolicz do tego cooler.

kupuje to za 3 853,00zł

nie widać marki zasilacza 

Zasilacz 550w CP 9020097-Eu BOX

i chce miec jak bede nagrywam to w cs go tak 150fps lub 100fps wyciagnie tem komputer 

graphic.png

Opublikowano

Ten komputer wyciągnie spokojnie 200 fps ale za prawie 4k da się złożyć coś lepszego 

tylko ze jest problem ze zamowiłem juz na stronie x-kom.pl

Ten komputer wyciągnie spokojnie 200 fps ale za prawie 4k da się złożyć coś lepszego 

a wiesz ile jak bede nagrywał to ile wyciagne ?

graphic.png

Opublikowano

tylko ze jest problem ze zamowiłem juz na stronie x-kom.pl

No to był dość średni wybór. Grafika głośna i gorąca, zasilacz przeciętny w tej cenie. A , no i zdajesz sobie sprawę, że jak chcesz robić oc to musisz kupić jeszcze cooler?

a wiesz ile jak bede nagrywał to ile wyciagne ?

Wróżbita Maciej wie.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

No to był dość średni wybór. Grafika głośna i gorąca, zasilacz przeciętny w tej cenie. A , no i zdajesz sobie sprawę, że jak chcesz robić oc to musisz kupić jeszcze cooler?

Wróżbita Maciej wie.

podkrecac nie bede 

graphic.png

Opublikowano

podkrecac nie bede 

To po co Ci procek z odblokowanym mnożnikiem i płytka na z97? Totalna głupota. Wyrzuciłeś kasę w błoto, brawo!

KLIK!

Uczeń
Opublikowano

To po co Ci procek z odblokowanym mnożnikiem i płytka na z97? Totalna głupota. Wyrzuciłeś kasę w błoto, brawo!

przeciez to nie twoje pieniadze, tylko jego, wiec niepotrzebnie sie przejmujesz

zjebales z tym zestawem bo mogles miec lepszy za ta cene

Opublikowano

Wróżbita Maciej wie.

Wróżbita pytałem sie i powiedział ze 10000fps

graphic.png

Opublikowano

Wróżbita pytałem sie i powiedział ze 10000fps

czy przypowiesci wrozbity sie spelnily? bo mysle ze troche przesadzil

imo dalo sie lepiej to zlozyc, ale tragedi nie ma

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...