Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno używanej konsoli PS3 Slim

Inchu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamierzam zamówić sobie ps3 slim, na allegro znalazłem parę ciekawych propozycji, slim 320 gb miesięczna gwarancja ( Praktycznie tyle co nic, ale zawsze miesiąc gwarancji ) pad, oryginalne pudełko i gran turismo 5 za 660 z przesyłką, oraz 320 gb slim bez gry i bez gwarancji za 550. Konsole kupuję głównie do jednego tytułu, mianowicie GTA V. I jeżeli kupię tę konsolę za 660 to nie zostanie mi na zakup gry, z kolei, ta za 550 jest bez gwarancji, co prawda można zwrócić towar na allegro, ale to tylko 14 dni, czy tam 10 D: Obaj sprzedawcy mają 100% pozytywnych komentarzy i obaj prowadzą swoje sklepy. 
Czytałem, że slimki są mało awaryjne, więc, jeżeli sprzedawca nie robił na niej ,,jajecznicy'' to mogę kupić i bez gwarancji, ale, jakoś tak się waham.

Opublikowano

Znalazłem teraz jeszcze konsolę za 599 zł 12 gb super slim, pad, 12 miesięcy gwarancji i 3 gry w zestawie w tym gta v :3
12 gb to trochę mało, ale pożyczę może i dokupię dysk, 12 miesięcy gw i gry w zestawie zachęcają mnie do kupna. A dopóki nie kupiłbym dysku, to 12 gb starczyłoby dla gta v? :v

Opublikowano

Znalazłem teraz jeszcze konsolę za 599 zł 12 gb super slim, pad, 12 miesięcy gwarancji i 3 gry w zestawie w tym gta v :3

12 gb to trochę mało, ale pożyczę może i dokupię dysk, 12 miesięcy gw i gry w zestawie zachęcają mnie do kupna. A dopóki nie kupiłbym dysku, to 12 gb starczyłoby dla gta v? :v

Gta Online może nie działać na tak małym dysku. Kiedyś już twórcy wspominali o tym. Samo GTA 5 zadziała, ale online niekoniecznie, gdyż aktualizację zajmują mnóstwo miejsca.

Opublikowano

Gta Online może nie działać na tak małym dysku. Kiedyś już twórcy wspominali o tym. Samo GTA 5 zadziała, ale online niekoniecznie, gdyż aktualizację zajmują mnóstwo miejsca.

No to trudno, nie pogram w gta online, samo gta wystarczy :P

Opublikowano

Ps3 superslim to crap brzydkie jak cholera i wykonane z plastiku który prawie ugina się pod palcami. Kupuj slim z tym 320gb bo będziesz żałował że nie masz miejsca na instaacje gier. A jak taka konsola ma juz te 2-3 lata to znaczy że sama z siebię się już nie zepsuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...