Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2

CayeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem...

Pobrałem dziś patch CsYt2 wszystko ładnie śmiga na chinolu widać wszystkie zbroje ulepszacze etc..

Mam problem gdyż z tym patchem nie widzę zbroi eq na 80+ na spolszczeniu(modzie)

Edytowałem pliki root tego patch-u i wkleiłem zawartość do moda kombinowałem parę ładnych godzin ale na próżno brak mi doświadczenia..

Bardzo proszę o pomoc gdyż utrudnia to grę i przyda się to innym którzy nie mają chinoli..

Chciałbym aby było widać na modzie eq na 70+ tj. zbroje na 71 81 91 i 101 lvl eq smoka itp itd...

Z góry dziękuje.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

@UP.

Da się da się...

Wiem już że odpowiedzialne są za to pliki root ale co w nich dodać zmienić to nie wiem ;/

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

@UP - Nie na temat... raport!

@Topic

Eh... szlag by to wziął... nie ściągałem i mało grałem na tym serwerze (skończyłem z metkiem). Jaki błąd wywala jak się skopiuje patcha kompatybilnego z chinolem do PL? I co w tym patchu jest. :P Bo najwyżej w przeciągu do wakacji... (wiem... nie komentujcie) sprawdzę, czy pójdzie na mojej wersji chinolka i ją wrzucę na jakiś serwer. :P

Ps.: Net powolny i boję się zaciągać. xD

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

@UP - Nie na temat... raport!

@Topic

Eh... szlag by to wziął... nie ściągałem i mało grałem na tym serwerze (skończyłem z metkiem). Jaki błąd wywala jak się skopiuje patcha kompatybilnego z chinolem do PL? I co w tym patchu jest. :P Bo najwyżej w przeciągu do wakacji... (wiem... nie komentujcie) sprawdzę, czy pójdzie na mojej wersji chinolka i ją wrzucę na jakiś serwer. :P

Ps.: Net powolny i boję się zaciągać. xD

Masz tu wszystko co jest w patchu i jaki błąd :

592a219807653_post-99823-127138135866_thumb.jpg

@ Trochę nie wyraźne ale nie chce mi się robić 2 raz wiem że błąd jest w plikach root!!!

Opublikowano

Masz tu wszystko co jest w patchu i jaki błąd :

592a219807653_post-99823-127138135866_thumb.jpg

@ Trochę nie wyraźne ale nie chce mi się robić 2 raz wiem że błąd jest w plikach root!!!

Ten Patch jest kompatybilny tylko z chinskim/ koreanskim metinem. Rowniez mialem taki blad i powiem ci ze musisz wkleic to do chinola. W chinolu rozpakowywujesz locale_hongkong, i wklejasz pliki item_proto oraz mob_roto z locale_pl. Jeżeli to zrobisz możesz powklejac jeszcze pare plikow z locale_pl (wedle uznania) ale nie za duzo i bedziesz miec chinskiego klienta po polsku, a co za tym idzie csyt2 ze zbrojami w naszym jezyku. Mam nadzieje ze pomoglem.

Koniec konta.

Opublikowano

Ten Patch jest kompatybilny tylko z chinskim/ koreanskim metinem. Rowniez mialem taki blad i powiem ci ze musisz wkleic to do chinola. W chinolu rozpakowywujesz locale_hongkong, i wklejasz pliki item_proto oraz mob_roto z locale_pl. Jeżeli to zrobisz możesz powklejac jeszcze pare plikow z locale_pl (wedle uznania) ale nie za duzo i bedziesz miec chinskiego klienta po polsku, a co za tym idzie csyt2 ze zbrojami w naszym jezyku. Mam nadzieje ze pomoglem.

Już tak patrzyłem ale to na nic. Jak próbuje spolszczyć CsYT2 to zawsze jest po chińsku nawet bez plików locale_hongkong

Podejrzewam że pliki locale_hongkong są w ikonie metin2(cn)

Hmmm Pomoże ktoś??!!

@Edit:

Pousuwałem wszystkie pliki locale z chińskiego metina tj:

-locale_hongkong.epk , locale_hongkong.eix

-locale_hongkong2.epk , locale_hongkong2.eix

-(Te pliki locale_newcibn z patchu csyt2) locale_newcibn.epk , locale_newcibn.eix

Więc chiński metin działał bez tych plików i był po chińsku więc wydaje mi się że pliki locale są także w Ikonie startowej (Patchu CsYt2) metin2(cn)

Ale to tylko moje domysły..

Hmmm Pomoże ktoś??!!

Opublikowano

witam spróbuje pomóc (sam tego nie testowałem ;) )

Witam ostatnio tu na forum widziałem spolszczony chiński client.... możne jak wkleicie tego patha co zajmuje około 100mb to będziecie widzieć te zbroje i bronie[?] tylko nie wklejajcie moda kamera do tego spolszczonego chińskiego metka bo nie będzie działać na 80% chociaż... trudno mi powiedzieć bo nie próbowałem tego sposobu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam spróbuje pomóc (sam tego nie testowałem ;) )

Witam ostatnio tu na forum widziałem spolszczony chiński client.... możne jak wkleicie tego patha co zajmuje około 100mb to będziecie widzieć te zbroje i bronie[?] tylko nie wklejajcie moda kamera do tego spolszczonego chińskiego metka bo nie będzie działać na 80% chociaż... trudno mi powiedzieć bo nie próbowałem tego sposobu

Wiem że tak można... Ale nie spolszczysz tak CsYt2 bynajmniej ja próbowałem.

Prościej jest:

1. Zainstalowanie chińskiego metina

2. Wgranie patchu CsYt2

3. Wgranie moda do tego

Wszystko jest spolszczone tylko problem jest w tym że i tak nie widać tych zbroi na spolszczonym chinolu

(przez moda)

Opublikowano

musisz sciagnac clienta chinskiego bo na spolszczeniu za duzo kombinacjii

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...