Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Patch] Białe Zbroje Ghwww (V1.0)

mati2vol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Graczy serwera GHWWW

Pewnie grając na tymże serwerze widzieliście osoby biegające w "Białych Zbrojach". No cóż, mogę powiedzieć- Już nie białych :D

Patch który wykonałem (sam :D) Pozwala on nam widzieć WSZYSTKIE BIAŁE ZBROJE W KOLORACH.

Teraz trochę historii :D

Gdy wszedłem pierwszy raz na serwer Ghwww od razu w oczy "rzuciły" mi się białe zbroje. Szukałem jakiś plików, łatek dodających te zbroje do gry, ale nic nie znalazłem :angry:. W końcu, trafiłem na moda od kamera, który dodał mi zbroję dla wojownika. Ale tylko tę jedną. Pogrzebałem w plikach i udało mi się zrobić coś, co daje taki efekt:

SS:

patchu.jpg

Co dodaje patch:

+Nowy wygląd zbroi dla każdej klasy (tak, dla szamana też...)

+Nowe nazwy tychże zbroi (wyjątek stanowi zbroja szamana)

+Poprawny LVL wymagany dla zbroi

+nowe nazwy zbroi

- jak na razie nic nie znalazłem :D

link do downloadu:

http://w448.wrzuta.pl/plik/3aWLRFSmBBP/pack

skana nie dam bo to 18mega...

@Aktualizacja do patcha

http://w684.wrzuta.pl/plik/88Rx8anEe1z/patch
Aktualizacja zmienia nazwę zbroi dla szamana, Ikonę i połysk na mniejszy.

@Edit Instrukcja instalacji dla młotów:

1.Pobierz plik który warzy 18mega (ten pierwszy)

2.Skopiuj to co pobrałeś z tej strony do folderu z metinem

3.Kliknij 2 razy na ikonę pliku o nazwie pack.exe

4.Nic nie zmieniaj, tylko klikaj dalej, dalej aż do końca instalacji

5.Teraz ściągnij 2 plik który waży 2mb, i postępuj jak w podpunktach 2-4

6. Brawo! od teraz masz białe zbroje .

To co widzicie na screenie to zbroje które udało mi się złapać w mieście, nie znalazłem szamana i ninji :/ pech

PS. Patch robiony na modzie kamera, więc nie wiem czy będzie działać w normalnym kliencie :D

@Edit MrOrches dzięki za przypomnienie :D

Instrukcja Instalacji:

1.Pobrać plik :D

2.Wkleić go do folderu z metinem i wypakować

3.Podmienić wszystkie pliki

4.Cieszyć się grą

Liczę na jakieś + :D

Proszę o zdjęcie mi 10% warna (jak można to całe 30% :D)

Koniec konta.

Opublikowano

Bardzo fajnie te zbrojki wygladaja :D

+ dla ciebie :D

PS. Zmien kolorki i czcionke, bo jebie po oczach.

Opublikowano

Tak na marginesie to są to tekstury od Hwangów, lecz ze zmienionymi kolorami :lol:

Ale i tak + leci :)

Jeżeli chcesz wiedzieć to są tekstury hwangów, tylko przerobione i dane na inne id, oraz bazę skryptu, przez co są w grze i te, i hwangi. To tyle na ten temat...

Koniec konta.

Opublikowano

to tylko działa na ghwww?

Powiem tak: Działa na tych serwerach gdzie są te "Białe zbroje". Patch podmienia pliki odpowiedzialne za wygląd tych zbroi. ;) Autor dał temat "Białe Zbroje Ghwww", bo pewnie tylko na tym serwie znał te zbroje. :P Mogę się oczywiście mylić xD.

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

Powiem tak: Działa na tych serwerach gdzie są te "Białe zbroje". Patch podmienia pliki odpowiedzialne za wygląd tych zbroi. ;) Autor dał temat "Białe Zbroje Ghwww", bo pewnie tylko na tym serwie znał te zbroje. :P Mogę się oczywiście mylić xD.

Nie, nie tylko na tym, ale tam gra większość osób które znam. To one poprosiły mnie o patcha, więc go zrobiłem. Co do działania to działa dokładnie tak jak myślisz. :D

Koniec konta.

Opublikowano

Ja to wrzuciłem do Metina2 PL nie spatchowanego ale jak włączę to otworzy się okno i wyskoczy jakiś błąd i poźniej zamyka się wszystko

Opublikowano

Ja to wrzuciłem do Metina2 PL nie spatchowanego ale jak włączę to otworzy się okno i wyskoczy jakiś błąd i poźniej zamyka się wszystko

Silvos, napisałem na samym dole postu że ten patch jest oparty na modzie od kamera, więc musisz go najpierw pobrać żeby to zadziałało.

Koniec konta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Że ci to podkleja zeby kasowac jak server padnie nie oplaca sie masz + za to bo zrobiles screeny

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Że ci to podkleja zeby kasowac jak server padnie nie oplaca sie masz + za to bo zrobiles screeny

Zrozum, że ten path zmienia wygląd zbroi, takich jak "pierwszorzędne buty", z białych, na taki. To, że napisałem o pathu, że jest na serwer ghwww nie zmienia tego, że zbroje będą widoczne na każdym serwerze z tym armorkiem po hwangu. Jedyne co się wtedy zmieni to obrona zbroi, poza tym nic. Więc nawet jak serwer padnie, to "ubranka" będzie widać na innym serwerze.

Więc ponawiam prośbę o podklejenie i zdjęcie 10%.... to nie takie trudne.

Pzdr. :D

Koniec konta.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...