Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft problem ze skinem

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem ze skinem w Minecraft. Chodzi o to że widać skina którego wgrywałem pół roku temu. Przedwczoraj wgrałem nowego skina. Gram na serwerze z kolegami na wersji 1.7.2. I widzą mojego skina którego wgrywałem pół roku temu.. Czy wy też tak macie ?

Opublikowano

Serwery mojangu potrzebują sporo czasu aby to zaktualizować.

Opublikowano

Potrzebowały pół roku żeby zaaktualizować mi skina którego dałem właśnie pół roku temu ? Tzn. Rok temu miałem innego skina pół roku temu zaaktualizowałem na nowego. I było mi widać skina którego zaaktualizowałem ROK TEMU, A NIE PÓŁ ROKU TEMU.. To przesada znaczna.. Ja kupuję Grę aby mieć opcje dostępne. A z tego co teraz widzę to durnego skina nie mam do tego Microsoft ma stworzyć "Minecraft 2"..

Opublikowano

Napisz do Mojangu, albo wgraj skina na nowo.Może to dlatego że ostatnio pracują nad skinami i jest nowy model skinu - Alex (jest teraz Steve i Alex)

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

Potrzebowały pół roku żeby zaaktualizować mi skina którego dałem właśnie pół roku temu ? Tzn. Rok temu miałem innego skina pół roku temu zaaktualizowałem na nowego. I było mi widać skina którego zaaktualizowałem ROK TEMU, A NIE PÓŁ ROKU TEMU.. To przesada znaczna.. Ja kupuję Grę aby mieć opcje dostępne. A z tego co teraz widzę to durnego skina nie mam do tego Microsoft ma stworzyć "Minecraft 2"..

Zauważ że teraz jest więcej graczy minecraft. Doszły mnie słuchy że ktoś atakował serwery Mojang może dlatego nie masz swego skina(skina trzeba wgrywać na necie).

YouTube Klik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wlasnie wiem ze serwery powoli sa przeciazone przez mozliwosc zmiany nicku wiec duzo teraz osob na automatach minecraft kupuje i zmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...