Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate Zan zaprasza ;d

ZanOpStylez1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eqipa.pl kanal 96  haslo 123

Jak wygląda sytuacja z graczami? Ile gra w szczytowych porach? Dochodzą nowi czy tylko siedzą ci starzy?

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dochodza nowi max nas bylo 55 osob 

To trochę słabo. Niestety nie zagoszczę, bo szukam serwera z duża ilością graczy, lecz życzę Wam powodzenia w rozwoju. 

Opublikowano

Witam wiem bardzo dobrze o tym problemie i pracujemy nad naprawa tego ;)

Wczoraj wkradl sie przez nasza strone hacker ktory usunal nam stronke i folder launchera jest to wszystko przywracane !!

Serwer bedzie niedlugo online jezeli mozesz przeczytaj ostatni post na facebooku :)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Witam wiem bardzo dobrze o tym problemie i pracujemy nad naprawa tego ;)

Wczoraj wkradl sie przez nasza strone hacker ktory usunal nam stronke i folder launchera jest to wszystko przywracane !!

Serwer bedzie niedlugo online jezeli mozesz przeczytaj ostatni post na facebooku :)

Tez mialem taki blad, poprostu tak jest jak sie nie zabezpieczy strony w PDO, maly sql inj. i sa wszystkie dane do serwera

Opublikowano

Ale teraz juz wszystko jest zabezpieczone wiec nie powinno sie to powtorzyc ;)

Opublikowano

Nie polecam. Mój kumpel dzisiaj w szkole mówił, że na bugu wbili -% i czekoladkami wyexpił na 244 lvl i miał 1 mln hp. Dużo bugów i mało graczy oraz atmosfera jest podobno słaba. Serwer się szybko nudzi jak się ma wszystko i tylko pvp ci zostaje ;x I jeszcze ten incydent z hackerem to wielki minus, że nawet serwera zabezpieczyć nie umiecie to nie róbcie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli mam rozumieć że serwer padł i już go nie będzie ? ... Zan przeleciałem teraz kilka " tematów " i zawiodłem się na tobie :( Prawie w każdym temacie w którym reklamowały sie inne serwery, ty pisałeś żeby iść na twój bo jest dużo lepszy od innych a z tego co widze to ten twój " super z*******y serwer " do pvp i pve padł -.- 

Opublikowano

Serwer był i niema. Podobno pro elo developer damian go robi, pewnie z plików infernala z neta ;)
Gracze szukają osób z maszynami żeby ddosować serwer na starcie z zaliczką paruset zł, więc serwer niema szans na start.

Opublikowano

Fajny serwer i padł. A wielka szkoda bo miałem na nim zawitać i pograć ale widać, że serwer był na gotowcu z neta. Cóż, zawiodłem się.

Opublikowano

Naprawde hersen mam juz dosc twojego glupiego gadania , jezeli nie wiesz to nie pisz .

Obrazasz innych ludzi a ten pro developer posiada wieksza wiedze niz ty i dobrze o tym wiesz .

Co do plikow Infernala dobrze wiesz ze  ich nie uzywam !!!!

Hersen narazie tylko ty jeden uzywasz tych plkow udostepnionych przez infernala.

Pomagalem ci przy twoim serwerze na zbugowanych plikach z 2012 roku a ty mi sie odplacasz w taki sposob + jeszcze wciskales mi kilka dni temu kit ze sa odbugowane ..

Tak dla wiadomosci nie uzywamy gotowcow z neta wszystko robimy wlasnorecznie !!!!

Jezeli chodzi o Ddos to swiadczy to tylko o ludzkiej glupocie i tak naprawde o dziecku ktore nie ma na co wydac kasy od rodzicow , wiec chce zniszczyc czyjas prace ;)

Nie chcem was rozczarowac ale to nie jest Zana serwer ^^ on go poprostu tylko reklamowal ;)

Postanowilsmy ze serwer nie ruszy dopoki wszystko nie bedzie gotowe .

Opublikowano

Oj hersen. Postaw ty twój serwer na tych swoich plikach 5.04 i zobaczymy :D i dla twojej wiedzy nie postawiliśmy na gotowcach, wrzucilismy w to trochę hajsu :) przecież ty tylko krytykować umiesz ^^, każdy wie masz IQ poniżej 5 :* PS: i tak umiem więcej od ciebie cebulaku

Opublikowano

Tu nie chodzi o to zeby sie wzajemnie obrazac :c

tylko o to ze nie lubie jak ktos klamie na moj temat :c

I tak naprawde opowiada historie ktore nigdy nie mialy miejsca :)

Wydaje mi sie ze POLSKI prywatny serwer 4story nigdy nie powstanie poniewaz polacy to najbardziej konfliktowy narod na swiecie , poprostu nie da sie wszystkim dogodzic.

I zawsze znajdzie sie osoba ktora to zniszczy , niestety taka jest bolesna prawda !

Opublikowano

Bo, Hersen jest strasznie zakłamaną i arogancką osobą. Nie patrzcie na jego opinie i to co mówi, bo po prostu chce aby jego serwer był najlepszy jak wyjdzie, a inne chce oczernić itp.

Oj hersen. Postaw ty twój serwer na tych swoich plikach 5.04 i zobaczymy :D i dla twojej wiedzy nie postawiliśmy na gotowcach, wrzucilismy w to trochę hajsu :) przecież ty tylko krytykować umiesz ^^, każdy wie masz IQ poniżej 5 :* PS: i tak umiem więcej od ciebie cebulaku

Hersen już stawia swój serwer i to na gotowcach :D

Planujecie jakiś nowe starty czy już się poddajecie z tym projektem?

Opublikowano

Nie poddalismy sie nadal pracujemy dodalismy kilka nowych elementow ale tak jak wspomnialem wczesniej zeby serwer stal stabilnie musimy poswiecic jeszcze troche czasu 

Serwer tym razem bedzie bardziej PVE niz PVP ;)

Opublikowano

To teraz poczekać jak na nowo powstanie... Bo bym z chęcią pograł... Więc tylko czekać. :D

@Senchi ty tylko powodów do flame szukasz. Ogarnij się już.

Opublikowano

Niechce Was obrażać, ale to Wy do mnie macie ciągle problemy, wbijam na ts do Sebka pogadać z nim a pan Damian już do nie z tekstami że mam wyjść i ciśnie, jak nie do niego przyszedłem. Ja na gotowcach nie jade, gdyż nie będę stawiać serwera, z plikami starymi chciałem się pobawić na hamachi z kolegą. Damian tylko już ciśnie, bo nie umie się rozpisać o mnie, tylko że jest lepszy w tym i tamtym, a nawet nie wie co potrafie. Senchi aka Falem, zakłamaną i arogancką osobą, daj mi dowody. Ty lecisz tylko na rangę tutaj - zauważyć można łatwo. Złożyłeś podanie - 0 aktywności przez ten czas. Zbanowali Cie, odbanowali - nie dostaniesz kid moda, musisz odpracować i znowu zaczynasz spamić bez sensownymi postami. Skoro pan Damian, jest developerem "lepszym" odemnie, dlaczego nie zrobi systemu kamieni? Bo niema takiej wiedzy nawet. Kenny, Michamo mają wiedzę na moim poziomie, może i nawet większą i zrobili gemy, bo to jest prosta sprawa. Sebek, do Ciebie nic niemam, ale taka prawda jest. Jak oszukaliście typa nie moja wina, że szuka osób gdzie będą ddosy strzelać na serwer za to że niby tam coś dał pieniędzy i bana mu daliście. I co z tego że mam pliki te infernala? Ja chce się na nich tylko pobawić i zobaczyć w jakim stanie one są. Co do Ciebie senchi, ciągle szukasz powodów do flame i dokuczenia mi, po tym incydencie z redakcją, okłamałeś administracje - powinno już wystarczyć. Może i jestem tym niby trollem, wiem co pisze.

Sebek, dlatego lepiej postawić serwer jako czech czy coś i się tak zachowywać, bo Polska to jest naprawde.. Kraj niechcąc nikogo obrażać na D - zrobisz polski serwer 4s fajnie grają, a po paru dniach do dupy i już chcą zniszczyć. Tak samo w LoL'u, masz polaka w teamie - przegrana gra na 100% bo tak się zachowują Polacy, wygrywają - koksy, przegrywają - inni to cioty a on to koks.

Proszę was, zejdźcie ze mnie, zanim naprawdę stane się nieprzyjemny i wylece na 100% z permem na tym forum. Senchi uważasz się jak za najlepszego tutaj, pojawiłeś się z nikąd, nie masz pojęcia o grze i tyle.

Pozdrawiam Was, niemam zamiaru więcej z wami prowadzić rozmowy - z coniektórymi wogóle się nie da. [ Oprócz Kinga i Sebka ].

Pewnie zaraz wjedzie Tomuś ze swoimi felietonami jaki to ja jestem.

Opublikowano

Czytajcie uważnie, bo napiszę tylko raz : NIKT Z WAS NIC NIE POTRAFI I WSZYSCY JESTESCIE GLUPSI OD SIEBIE SAMYCH 

Serwera nie potrafią dzieci postawić i cisna jeden na drugiego jak w piaskownicy.

Opublikowano

Czytajcie uważnie, bo napiszę tylko raz : NIKT Z WAS NIC NIE POTRAFI I WSZYSCY JESTESCIE GLUPSI OD SIEBIE SAMYCH 

Serwera nie potrafią dzieci postawić i cisna jeden na drugiego jak w piaskownicy.

Spokojnie bo Ci żyłka pęknie jeszcze...

Ja w ten serwer wierzę nadal i myślę że powstanie na nowo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...