Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate Zan zaprasza ;d

ZanOpStylez1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tutaj ZanThuaN1337 moze  pare osob mnie kojazy;d chcialbym was zaprosic do wspolnej  gry na prywatnym polski serwerze pvp 4sttory ultiamte ;d

http://sune4s.exone-web.pl/ultimate/tutaj  link do strony ,aby polaczyc sie z server nalezy pobrac clienta i luncher i  ten lucher wkleic do folderu z gra i gramy i cieszmy sie razem darmowym   serverkiem 4s; d

https://www.youtube.com/watch?v=AxRwsq6BHtI&feature=youtu.beto moj pierwszy filmik z ultimate

https://www.youtube.com/watch?v=G3ruTzF3CLckolejny filmik o wiele wiecej pvp

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Guzaczek, zapraszamy na serwer a najlepiej na valo wbijaj :P i pokaż swojego skilla w ardir bo mi na Wujku trochu po brakuje :P

Opublikowano

Tak tutaj musze zaprzeczyć, "każda postać jest dobra jesli sie ja ogarnie", otóż nie. W 4story łucznik i mag to najlepsze profesje, oczywiście kapłan wspierający jest sporą przewagą, ale mówimy o 1 vs 1. Kto pokona łucznika? woj (pfff... jasne jak 2/3 stunów zmisuje to oczywiscie wygra), zaklinacz ( ta jasne jak łucznik będzie tak dobry i nie będzie się ruszać...), rmc ( okej, co do rmc to jeżeli mamy na myśli nowy patch z niewidką natychmiastową to owszem rmc jest OP, ale bez tego to nie dziękuję za dużo missów tak jak wojownik), kapłan (..., czy muszę coś dodawać), mag (jeżeli łucznik używa potki niewidki to nie dziękuję, to nie walka to bicie małego dziecka)

Teraz czas na objaśnienie: grałem każdą profą na różnych serwach, nie twierdzę że te profesje nie mają szans w ogóle z łucznikiem. Grałem nimi i zabijałem łucznika, ale podczas gdy sam grałem łucznikiem to te profesje nie mogły mi nic zrobić i mam tutaj na myśli dosłownie "NIC". Oczywiście będziecie się kłócić, spoko wasza sprawa, tyle tylko że się będziecie mylić :D

Opublikowano

Zan nerdzie, nie wierze że jeszcze grasz w tą grę, zaraz zadzwonię do rozmów w toku żeby cię wzięli na konsultacje :D

Podaj TSa na pw to sobie pogadamy :P

Twój osobisty super-priest Grey :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na teraz, jaka jest ilość graczy dziennie?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wczoraj Ci powiem,że było całkiem nieźle.Miałem wrażenie co do ilości osób,że jest całkiem przyzwoicie ale mimo wszystko bez porządnej reklamy,która spowodowała by porządny przypływ ludzi nie będzie zabawy.

Ale najważniejsze jest to,że z rodakami można pogadać w swoim ojczystym języku a to już ogromna zaleta,więc czego można chcieć więcej ? :) Pozdro

Ps.Serwer jest naprawdę wspaniały czuć tą nostalgię i stare czasy się przypominają lecz jedyne co mi doskwiera to brak ludzi.

Opublikowano

serwer na + z*******a atmosfera, bitki w ardir sa, arenka i nienawiść obu krolestw, czuje się te stare czasy :P

Opublikowano

ciągle jest napisane jak chce sie zalogowac : "a network error has coused the server connetion to fail" .. ?!

Opublikowano

ciągle jest napisane jak chce sie zalogowac : "a network error has coused the server connetion to fail" .. ?!

Mam tak samo...

Opublikowano

A czy włączacie grę przez "Ultimate4S Launcher" który to trzeba wkleić do folderu Ultimate4S i nim włączać za każdym razem.Ewentualnie spróbujcie odpalić z prawami administratora. :) Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...