Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GolderTM-zostanę GM/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka słów o sobie:

Mam na imię Karol, mam 17lat, pochodzę z Tarnowa. Interesuję się sportem, muzyką i zdobyczami techniki. 

Moim hobby i pasją jest metin. Grałem na wielu serwerach metin2 mam w tym duże doświadczenie

i wiedzę która przydaję się przy tworzeniu serwera.

Dlaczego to mnie powinieneś wybrać?

Jestem osobą niezwykle inteligentną, mającą w głowie pomysły które mogą odmienić oblicze metina.

Moim atutem jest także to, że jestem miły i koleżeński co sprawia, że praca ze mną jest przyjemna.

Mam także duże poczucie humoru co może sprawić, że długie godziny przy pracy nad serwerem będą zdecydowanie ciekawsze.

Mam też wiele wad których nie ukrywam, mam jeszcze dużo do nauczenia się w dziedzinie tworzenia serwerów metin2 jednak szybko pochłaniam wiedzę co na pewno mi w tym pomoże.

Mogę być bardzo aktywny na forum, ponieważ pisanie postów sprawia mi przyjemność, dbam także o ortografię.

Nie mam jednak doświadczenia w byciu GM, więc będzie to mój pierwszy raz.

Aktywność:

-Około 3 godziny dziennie, w weekendy ile fabryka dała.

Jaki powinien być GM:

-Pomocny

-Miły

-Pomysłowy

-Inteligentny

-Aktywny

-odpowiedzialny

Myślę, że w większości posiadam te cechy, lecz nie jestem idealny bywam czasem denerwujący, myślę jednak, że będę dobrym GM.

Więcej informacji na priv.

Lub jeśli ktoś woli.

Kontakt:

GG: 52370212

Email: [email protected]

ljbc.png

Opublikowano

ref.

Robimy refy co 24h ;]

Co do tematu, byłeś już gdzieś GM'em? i tam jak jest "Jaki powinien być GM" to powinno być "Jaki ja jestem" czy coś w tym stylu ;]

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Chcesz zostać gm na serwerze o nazwie X reklamując sygnaturką serwer o nazwie Y?

Reklamuję ten serwer ponieważ będę na nim grał, jak dostanę propozycję bycia GM to zmienie sygnatkurkę pasi?

ljbc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...