Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak bym Cię ...

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ma ktoś filmik pt. Tak bym Cię pierdolił? Koleś usunął z youtube go a nie moge go znaleść. Koleś w filmiku nie wymawiał R i teksty jakie pamiętam to "Spuscił bym Ci się na cycuszki moją gołącą spełmom a potem w otoczki" czy coś takiego haha xD

Opublikowano

Ja też gdzieś mam inne filmy tego typa hah

Edit: pomyliłem się, chodziło mi o całkeim innego człowieka. Myślałem że w temacie jest "tak bym ci pierdolnął" hyh

Opublikowano

Daj skan. 1 godzina czasu.

Już, daj mi warna za to że dodałem skan, bo lubisz czasem sobie powarnować za nic ;))

@top

Pewnie annaaa piszę tak tylko po to, żebyśmy się z niego nie śmiali.. bo kto by się nim przejął jak już cały internet o tym wie ?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ludzie jestescie gotowi zaryzykowac? Tu naprawde chodzi o zycie tego czlowieka!! Opamietajcie sie!! Jego rodzina jest w totalnej rozsypce!! Chlopak probowal sie powiesic!!Czy naprawde nie rusza Was to ani troche?? Blagam Was NIE UDOSTEPNIAJCIE juz tego!!! Mnostwo osob przez to cierpi!! BLAGAM!!!!!!!!!

Skąd info?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ludzie jestescie gotowi zaryzykowac? Tu naprawde chodzi o zycie tego czlowieka!! Opamietajcie sie!! Jego rodzina jest w totalnej rozsypce!! Chlopak probowal sie powiesic!!Czy naprawde nie rusza Was to ani troche?? Blagam Was NIE UDOSTEPNIAJCIE juz tego!!! Mnostwo osob przez to cierpi!! BLAGAM!!!!!!!!!

Ale wiesz, że jesteś marnym trollem ?

@Edit

@Rorschach

Szkoda że już ten film jest prywatny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...