Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] Aukcje - Licytuj o przedmioty na swoim serwerze!

.kyzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nie polecam bo jak widać kolega autor to gimbus i podpierdala awatar fejmowi. jak chcesz się na mnie wybic ti wystarczy napisać ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja nie polecam bo jak widać kolega autor to gimbus i podpierdala awatar fejmowi. jak chcesz się na mnie wybic ti wystarczy napisać ;)

Część, dlaczego mówisz że "autor to gimbus" czy osoby które funkcjonują w szkole gimnazjalnej są inne? gorsze? "gimbus" co to za pisownia drogi człowieku.

- "podpierdala awatary fejmów" - Mogę się mylić, ale jesteś sławną osobą? Piłkarzem,aktorem? chyba nie, jesteś "majnkraftowiczem" którego zna przeciętne 1000 osób tak? proszę, zapoznaj się z wyrażeniem "fejm" a potem go stosuj w swoich wypowiedziach.

- "podpierdala AWATARY" - (z podkreśleniem) Czy jesteś jedyną osobą która stosuję ten avatar w internecie?

Dziękuję, pozdrawiam.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Część, dlaczego mówisz że "autor to gimbus" czy osoby które funkcjonują w szkole gimnazjalnej są inne? gorsze? "gimbus" co to za pisownia drogi człowieku.

- "podpierdala awatary fejmów" - Mogę się mylić, ale jesteś sławną osobą? Piłkarzem,aktorem? chyba nie, jesteś "majnkraftowiczem" którego zna przeciętne 1000 osób tak? proszę, zapoznaj się z wyrażeniem "fejm" a potem go stosuj w swoich wypowiedziach.

- "podpierdala AWATARY" - (z podkreśleniem) Czy jesteś jedyną osobą która stosuję ten avatar w internecie?

Dziękuję, pozdrawiam.

Zapoznaj się k***a z pojęciem CELEBRYTA.  Tak się składa że: FEJM to nie to samo co CELEBRYTA.

@topic

Też się mogę przyczepić do tego że nie użyłeś wbudowanego configu z bukkita, ale pewnie copy&paste sobie walnąłeś z jakiegoś swojego innego pluginu, także izi C:

giphy.gif

Opublikowano

Dziękuję, pozdrawiam.

Nowy w internetach, ze ironii nie zrozumial? :]

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Zapoznaj się k***a z pojęciem CELEBRYTA.  Tak się składa że: FEJM to nie to samo co CELEBRYTA.

@topic

Też się mogę przyczepić do tego że nie użyłeś wbudowanego configu z bukkita, ale pewnie copy&paste sobie walnąłeś z jakiegoś swojego innego pluginu, także izi C:

Radziłbym tobie przeczytać chociaż pierwszą stronę tego tematu gdzie odpowiadałem na to pytanie czemu nie używałem wbudowanego configu który jest w bukkicie.

Opublikowano

@topic

Dlaczego od razu używasz słowa "ku**a" ?

Przykro mi, ale celebryta a fejm to jest to samo, fejm jak i celebryta są osobami które mają popularnośc na większa skale, (fejm w internetach, celebryta w realnym życiu)

@karolek

- Ironia no spoko, ale kto wymyślił "no żal pewnie gimbus", ubliżać gimnazjalistów? z jakiego powodu? wytłumacz mi..

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Przykro mi, ale celebryta a fejm to jest to samo, fejm jak i celebryta są osobami które mają popularnośc na większa skale, (fejm w internetach, celebryta w realnym życiu)

@karolek

- Ironia no spoko, ale kto wymyślił "no żal pewnie gimbus", ubliżać gimnazjalistów? z jakiego powodu? wytłumacz mi..

Bo patrząc na wasze zachowanie można sobie spokojnie popcorn wszmać :v

Opublikowano

Bardzo przyjemnie czyta mi się wasze posty.

@liarek123

Nie odpowiada ci coś? To, że używam innej rzeczy niż tej, która jest wbudowana od razu w bukkicie to znaczy, że kopiuje? Nie patrz się na mój sposób pisania pluginów. Jak znajdziesz coś co świadczy, że od kogoś kopiuje to pisz. :)

Opublikowano

Bardzo przyjemnie czyta mi się wasze posty.

@liarek123

Nie odpowiada ci coś? To, że używam innej rzeczy niż tej, która jest wbudowana od razu w bukkicie to znaczy, że kopiuje? Nie patrz się na mój sposób pisania pluginów. Jak znajdziesz coś co świadczy, że od kogoś kopiuje to pisz. :)

Czuję że właśnie próbowałeś wjechać Mi na psychikę. Czy ty nie potrafisz zrozumieć, że napisałem iż pewnie zrobiłeś copy&paste ze SWOJEGO innego pluginu?

@karolek

Używam bo mogę, nie zabronisz Mi, wolność słowa, i daruj sobie odpowiedź na to że nie posiadam kultury, strasznie przewidywalny jesteś z tymi twoimi postami na kogoś temat.

giphy.gif

Opublikowano

Czuję że właśnie próbowałeś wjechać Mi na psychikę. Czy ty nie potrafisz zrozumieć, że napisałem iż pewnie zrobiłeś copy&paste ze SWOJEGO innego pluginu?

Ależ nie miałem nawet takiego zamiaru! ;c

Przepraszam, nie potrafię czasami czytać ze zrozumieniem. ;x

Config jako klasa jest z mojego innego pluginu. Nie lubię wielu rzeczy które są w bukkicie więc wole sobie napisać ich lepszy odpowiednik.

Opublikowano

Używam bo mogę, nie zabronisz Mi, wolność słowa, i daruj sobie odpowiedź na to że nie posiadam kultury, strasznie przewidywalny jesteś z tymi twoimi postami na kogoś temat.

Dlaczego zrobiłeś "Mi" z dużej litery? łot?

+ Jestem przewidywalny z postami na czyiś temat? Jesteś magikiem? muszę powiedzieć, że jesteś dziwną osobą, nie piszesz od rzeczy, napisałem coś do "Karolka" od razu wtrąciłeś się, jesteś tak zwanym przydupasem? 

Opublikowano

Dlaczego zrobiłeś "Mi" z dużej litery? łot?

+ Jestem przewidywalny z postami na czyiś temat? Jesteś magikiem? muszę powiedzieć, że jesteś dziwną osobą, nie piszesz od rzeczy, napisałem coś do "Karolka" od razu wtrąciłeś się, jesteś tak zwanym przydupasem? 

Przydupasem... Nie mam pojęcia kto to jest, za przeproszeniem sram na ludzi z tego forum, ale tak, próbuj nazwać mnie przydupasem.

Co do "Mi" najprawdopodobniej autoshift z przyzwyczajenia do pisania z dużej "Ci" w kierunku do innej osoby.

Ps. Nie jestem magikiem, ja po prostu niekiedy myślę ;) <Tak zdarza mi się heheszky>

@topic, dodaj do głównego postu liste dostepnych enchantów i jak je zapisać, bo widzę ze zrobiłeś od tego klasę.

giphy.gif

Opublikowano

@liarek123

Raczej nie ma takiej potrzeby aby to robić. To jest zwykłe (pseudo) tłumaczenie enchantów bukkitowych na te, które używa zwykle każdy admin.

Opublikowano

@liarek123

Raczej nie ma takiej potrzeby aby to robić. To jest zwykłe (pseudo) tłumaczenie enchantów bukkitowych na te, które używa zwykle każdy admin.

Nie każdy musi być super administratorem.

giphy.gif

Opublikowano

@OtekPlay

Ty lepiej przyp****ol sie do swojego kodu, a nie :)

@1361622928-U485574.png.kyzu

Plugin sie może przydać, widać że sie troche napracowałeś, jak na pierwszy plugin (na tym koncie ) :)

Widze ze MultiSamcio sie dolacza do rozmowy :) witam hacker bonzo co do pluginu plugin z*******y!

Opublikowano

Nie każdy musi być super administratorem.

Ale raczej każdy miał styczność z pluginem Essentials.

Jak sobie poradził z enchantami które są w Essentials to z tymi które są w moim pluginie też sobie poradzi.

Opublikowano

Wg, mnie dobrze się zapowiada,

pomijając fakt że widziałem podobny nie mniej jednak,

jest dopracowany

XUQQ6QZ.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem plugin jest dobry i przyda się na wielu serwerach. Plusik dla Ciebie za autorstwo + jest to pierwszy plugin na aukcje jaki widzę w necie. Postarałeś się!

Opublikowano

Taki offtopic: 

Dlaczego pluginy "autorskie" są udostępniane publicznie :D ?

Przestają być "autorskie" kiedy każdy je ma xD

Jakbym miał ten (i tylko ten) plugin na serwerze to bym powiedział że jest autorski, ale tak nie jest, bo przecież każdy może go pobrać :D

A żeby nie było warnika:

Widziałem parę innych, ale nie tak zaawansowanych (patrząc na config) pluginów. Fajna funkcja, zwłaszcza na jakieś skajbloki czy coś w tym rodzaju.

Ogółem nie pobieram bo to nie w klimacie mojego serwera, ale fajnie się zapowiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...