Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzydziestominutowy pościg

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj tj.19.12.14 zaczęła się 5th część eventu http://www.mpcforum.pl/topic/1331846-dwa-tygodnie-swietowania/

Wyzwanie nr 5 | 19 – 21 grudnia
Wytrzymaj ponad 30 minut w trybie Pościgu.
Nagrody: 50 losowo wybranych osób otrzyma tablice rejestracyjne Most Wanted + BMW M3 GTR E46.

Chcę się pochwalić :P, że mi udało się  wytrwać z policją:

post-892015-0-02932800-1418969193_thumb.jpg

Zapraszam do chwalenia się swoimi próbami B)

Ps. nw gdzie wrzucić temat

Opublikowano

Kurcze. Spaliłem przy +20 minucie xD. Nie miałem już uników awaryjnych :(

Dużo w kolczatki wbijacie, bo ja jadąc lamborghini żadnego odnowienia kół czy czegoś tam nie użyłem :f

Opublikowano

Ja ogólnie to dużo molochów używałem, bo te suvy są denerwujące ;d

Opublikowano

@MararOn No wiadomo, bo w suva jak wiedziesz, to zostajesz w miejscu :) A te pościgi są jakieś nie zbalansowane, raz musiałem się nieźle wysilić aby policja za mną nadążyła i aby wyrobić te 30 min, a potem jeździłem 20 min na maksa i nie mogłem ich zgubić

Opublikowano

Najlepszy sposób (moim zdaniem) tak do 27 minuty jeździć po tej autostradzie:

post-892015-0-68574900-1419103835.jpg

W jedną stronę i z powrotem ,a następnie zjechać gdzieś do miasta i użyć parę "pursuit brakerów" i stanąć w jakimś miejscu i nie ruszać się jeśli wyskoczy ci "wykryto Suva" to zawracasz i jedziesz po innego mi udało się po 2 ich zgubić.

Opublikowano

Najlepszy sposób (moim zdaniem) tak do 27 minuty jeździć po tej autostradzie:

W jedną stronę i z powrotem ,a następnie zjechać gdzieś do miasta i użyć parę "pursuit brakerów" i stanąć w jakimś miejscu i nie ruszać się jeśli wyskoczy ci "wykryto Suva" to zawracasz i jedziesz po innego mi udało się po 2 ich zgubić.

Najlepiej jest wg. mnie jeździć po obwodnicy Rosewood (Highway 99).

Jest tam dużo miejsca, mało zakrętów, dużo prostych oraz kilka utrudniaczy pościgów jest w pobliżu (w tym stadion, który jest bardzo dobry do gubienia pościgu - po popsuciu utrudniacza możesz od razu udać się do pobliskiej kryjówki).

Ponadto na autostradzie ciężko zgubić policję.

Moje rady nie tylko odnoszą się do Worlda, ale również do MW z 2005 (wiem co mówię - przegrałem wiele w MW z 2005 roku).

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...