Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwijanie sury do expa

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zacząć grać na PL'u surą ale kompletnie nie mam doświadczenia z tą postacią jak najlepiej rozdawać pkt um i statystyk...? No i jaki sura wp bm?

Głónie zależy mi na expie a nie na pvp :)

Opublikowano

Po co mu zbroja? nie opłaca się jej robić bo daje mało deffa a jak już bardzo mu zależy na tym skilu to Ostrze/Strach/Zbroja/Wir/Palec/Rozpro :D

Opublikowano

Po co mu zbroja? nie opłaca się jej robić bo daje mało deffa a jak już bardzo mu zależy na tym skilu to Ostrze/Strach/Zbroja/Wir/Palec/Rozpro :D

Zbrojka na deffa, więcej zrobi z zbrojką niż strachem na m. Oczywiście strach jest lepszy ale dopiero na G, a zeby czytać skille na G trzeba albo zainwestowac duzo w IS albo czytać codziennie ku(ok. 5 miesięcy) 2:1 int:wit, Ostrze/Zbroja/Strach/Wir/tutaj rozpro proponuje bo na tym lvl już zaczyna sie zabawa w PVP/Palec. Co do skillu palec i rozpro to jak już kto woli.

Opublikowano

Na początek ładuj w inteligencję potem trochę pż, siłę i na końcu zręczność.

Umiejętności zacznij od czarowanego ostrza, potem, czarowana zbroja, palec, smoczy wir i reszta ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...