Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi.

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kur*** 45 pingu i lagi jak bym miał 500 ... mam tak w każdej grze od 2 tygodni o co chodzi ?!?!?!?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Utrata pakietów, ping chwilowy, ja na stancji mam tak. Gram ~90-100 ping i za chwile 8k i aż dojdzie znowu do 100. Albo coś w aktualizacji jest zj3bane i nie współgra z Twoim kompem.

Opublikowano

Mam tak samo. Zawsze miałem 60fps (czasami jak potrafiłem nieźle skatować lapka, to fps spadał do 50) i ping średnio od 80 do 200 (zależy czy miałem włączonego ts, skype itp) a teraz fpsy skaczą od 40 do 50, a pingu niby 200 ale tak tnie jakbym miał 5 razy więcej :v

Opublikowano

Poczekać do następnego patcha = nie grasz w poro Kinga. Dla mnie bezsens. Mam to samo. 45 pingu; po 2-3 sekundach postać mi reaguje na to co robię. FPSy niby 80+ a ścina jak cholera...

Opublikowano

Poczekać do następnego patcha = nie grasz w poro Kinga. Dla mnie bezsens. Mam to samo. 45 pingu; po 2-3 sekundach postać mi reaguje na to co robię. FPSy niby 80+ a ścina jak cholera...

ping 40 fps 200

postac sobie staje 2-3 s nie reaguje na ruchy myszki a widze jak sie inne postacie ruszaja normalnie.

PS. nie wina myszki ani wejscia usp :*

Przed patchem tak nie mialem. dopiero po to wszystko sie zaczel0

Opublikowano

Mam tak samo. Zawsze miałem 60fps (czasami jak potrafiłem nieźle skatować lapka, to fps spadał do 50) i ping średnio od 80 do 200 (zależy czy miałem włączonego ts, skype itp) a teraz fpsy skaczą od 40 do 50, a pingu niby 200 ale tak tnie jakbym miał 5 razy więcej :v

Lagi i TS? hmm...

Ja w domu - net 3 mbps, z włączonym Mumble, przeglądarką z FB i Spotify mam 50 - 60 pingu po wifi i ~50 fps, no ale wczoraj to miałem hardcore. Stronki pokazywały po 80 pingu, a w grze stałe 800 pingu wtf? Rito? Wat ar ju duing? Rito?!? Sthap..

Opublikowano

Ja tam mam normalnie, moi koledzy też, więc raczej wina nie po stronie Riot, pewnie coś z połączeniem macie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...