Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auta][Części] Początek gry

debilek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, bo ogolnie chyba podaliscie mi samochody ktorymi jest łatwo wygrać

Mi nie chodzi o ciągłą wygraną ale o przyjemność z jazdy, lansem samochodem ale żeby był też dobry.

Czy Cinque bedzie dobrym wyborem i jakie są jej zalety?
I jak jeszcze możecie to podacie mi częsci do Cinque ale w na screenshocie częsci? ( w takim kwadracie ) ponieważ łatwiej bede wiedział co powsadzać.

PS. Pisze post pod postem dlatego zeby ludzie widzieli...

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cinque - przyjemne prowadzenie, bardzo dobre osiągi i rakietowe nitro - jak na swoją cenę jest bardzo dobrym wyborem do klasy S i na większości tras jej jedynym rywalem jest F1.

BTW.Nie musisz pisać post pod postem - my to i tak prędzej czy później zobaczymy ;)

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

A słuchajcie bo mam mały problem przy zakupie, jak kupuje to za 30 zł sms to ten pasek zielony się ładuje po wysłaniu sms dochodzi prawie do końca i nagle pisze że się nie powiodło.

Opublikowano

Ok dzięki za informacje zaraz za dzwonie i napiszę ( zedytuje post ) czy zadziałało więc sledź temat xD

Cinque kosztowała mnie 49 zł a nie 45 bo kosztuje 8400 SB + dostałem paczki ultra i mam pare części. :D

Opublikowano

Ok, wygląda to na razie OK?

900971419073025760471.jpg

Tak - włożyłeś dobre części i dobre skille.

Jeżeli chcesz mieć jak najwyższy overall to polecam taki setup: 

Silnik, turbo, przekładnia - Zielone

Zawieszenie, hamulce, opony - Czerwone

f

Opublikowano

Polecam ucieczkę drużynową High Stakes.

Jest ona krótka i można ją bardzo szybko przejechać.

Pamiętaj o tym, że dobre części dropią głównie wtedy, gdy masz po wyścigu złote karty.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Cały czas się tam ścigam, zawsze złote karty mam ;(*

W takim razie nie masz farta :)

Chyba zawsze wśród tych kart jest jakaś część/skill ;)

f

Opublikowano

A orientujecie się czy będzie coś na święta darmowego? Bo nie dość dużo fajnych samochodów jest dostępne tylko za SB to teraz wprowadzili naklejki za SB, cały czas coś wyciągają od ludzi...

Opublikowano

A orientujecie się czy będzie coś na święta darmowego? Bo nie dość dużo fajnych samochodów jest dostępne tylko za SB to teraz wprowadzili naklejki za SB, cały czas coś wyciągają od ludzi...

Raczej będzie kod z okazji świąt, a później za 3mln like na fb.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...