Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fps w cs 1.6

Jojek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem to mała liczba fps a mój laptop ma karty: intel Core 4000 HD i AMD 7600M HD series, problem jest w tym ze na dawnym drewnianym kompie na którym nie było poprostu nic, fpsów miałem do 600 nawet, na tym nie dość ze strasznie mi spadają to jeszcze przy dobrym odpale na komendach nie dochodzą do 250 :/ Ma ktoś jakieś rady co do tego?     Reszta sprzętu: procek intel i3, Ramu 6gb no i x64bity:) chodzi o cs,a 1.6

Opublikowano

I do czego Ci tyle FPS jak ekran laptopa wyświetla max. 60FPS? Zupełnie mija się to z celem tylko zużywa więcej zasobów

Jeśli mimo to chcesz - Gra pewnie używa zintegrowanej karty graf. By zmienić:

PPM --> Konfiguruj przełączanie grafiki --> Znajdź swoją grę i przestaw z "Oszczędność energii" lub "Nieprzypisane" na "Wysoka wydajność". Jeśli gry nie ma na liście, użyj przycisku "Dodaj aplikację...", znajdź exe do gry i zrób jak napisałem wyżej

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Od 250 wzwyż nie zobaczysz różnicy pomiędzy 600fps a 250fps (nie jak niektórzy twierdzą 60 to max do zobaczenia xD). Więc 250 ci wystarczy :) Ale w laptopach to i tak powyżej 70 nie zobaczysz różnicy :c

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...