Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje bota

dymek153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od 5 -6 lat nie gralem w Tibie macie może propozycje z ciekawym botem (bezplatnym)?? Szukalem i nic;/ Najlepiej gdyby był bardzo prosty w instalacji. Kidys Tibiaauto (szukalem ale jeszcze nie ma na 10.71??)) I blackproxy .

Opublikowano

Moze to głupio brzmi. Staralem sie zainstalowac/szukac botow macie moze jakies poradnik jak ktok po kroku zainstalowac i z kad pobrac??? Widze ze duzo banow leci kiedy (5lat temu) to nikt nie dostawal. Istnieje duza możliowsc ze dostanie sie bana nie za stawianie bota na expa tlyko np auto heal auto mana???

Opublikowano

Moze to głupio brzmi. Staralem sie zainstalowac/szukac botow macie moze jakies poradnik jak ktok po kroku zainstalowac i z kad pobrac??? Widze ze duzo banow leci kiedy (5lat temu) to nikt nie dostawal. Istnieje duza możliowsc ze dostanie sie bana nie za stawianie bota na expa tlyko np auto heal auto mana???

http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dl-xenobot-crack-1064/

Widzę, że nie starałeś się nawet poszukać, albo nawet nie zacząłeś.

Szansa na bana zawsze jest.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ehh wchodze link z opisam ktok po krotku i wystakuje informacja ze moje konto nie ma prawa na owe informacje;/ Dlatego jak pisalem wczesniej szukalem i nic ;/ Macie moze jakies pomysl na to?

Sciagnolem zainstalowael :) tlyko zwala jest taka ze wlaczylem light w tools i eat food po 10 sec dostalem info od lvl 3 ze podejzany jestem o uzywanie haka i dostane reporta :O Mieliscie cos takeigo?!

Opublikowano

Ehh wchodze link z opisam ktok po krotku i wystakuje informacja ze moje konto nie ma prawa na owe informacje;/ Dlatego jak pisalem wczesniej szukalem i nic ;/ Macie moze jakies pomysl na to?

Sciagnolem zainstalowael :) tlyko zwala jest taka ze wlaczylem light w tools i eat food po 10 sec dostalem info od lvl 3 ze podejzany jestem o uzywanie haka i dostane reporta :O Mieliscie cos takeigo?!

Zapewne prosił Ciebie także o wejście na xxx stronę i zalogowanie się? Spoko, to tylko bot który wysyła to masowo by ludzie podawali im pasy.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Zapewne prosił Ciebie także o wejście na xxx stronę i zalogowanie się? Spoko, to tylko bot który wysyła to masowo by ludzie podawali im pasy.

Też tak miałem ignoruj to bo konto stracisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...