Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w DarkOrbit.

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu (gdzieś tak ze 2 miesiące) na swoim kompie cały czas mam lagi podczas logowania lub zmieniania strony w darkorbit. W grze lagów nie mam (a jak są to spowodowane przez BP) ale na stronie głównej jedna strona ładuję się bardzo bardzo długo. Na innych moich komputerach darkorbit działa płynnie. Wszystkie strony otwierają się błyskawicznie i nie mam żadnych problemów.

Czy mam jakiś problem z flashem lub z przeglądarką? (FIREFOX)

BP pisało że są tam jakieś ataki hakerów (podobno) i przez to są lagi w grze, ale na innych pc'tach tych lagów już nie ma a na moim starym kompie nadal są. Czy da sie to jakoś naprawić?

Opublikowano

Jak grałem na chrome, to aukcje potrafiły mi się otwierać nawet minutę, zmieniłem na Firefox i ładuje się błyskawicznie.

Opublikowano

u mnie na ff tak sie dzieje

wiesz co u mnie chlopaki w klanie tez maja czasami jakeis problemy typu ze jakas "biala strona" im wyskakuje i nie moga zalogowac sie do gry :P

Bigpoint mowi ze to ataki hackerow a ja mysle ze oni chcieli cos zrobic a poprostu to zjebali tak samo jak z aukcjami ze 40min opoznienia maja heh 

osobiscie mi wszystkie strony dobrze smigaja , wmiare szybko sie otwieraja na mapie lagow strasznych nie mam ale czesto jest tak ze przycina ale to nie z winy komputera ,przegladarki ani internetu tylko przez niewydolnosc bigpointowskich serverow ... 10 graczy na mapie i c**j lag na lagu nawet sie latac nie da :DD

osobiscie moge tobie poleciec przegladarke Maxthon uzywam jej od lat jest swietna :)

Opublikowano

wiesz co u mnie chlopaki w klanie tez maja czasami jakeis problemy typu ze jakas "biala strona" im wyskakuje i nie moga zalogowac sie do gry :P

Bigpoint mowi ze to ataki hackerow a ja mysle ze oni chcieli cos zrobic a poprostu to zjebali tak samo jak z aukcjami ze 40min opoznienia maja heh 

osobiscie mi wszystkie strony dobrze smigaja , wmiare szybko sie otwieraja na mapie lagow strasznych nie mam ale czesto jest tak ze przycina ale to nie z winy komputera ,przegladarki ani internetu tylko przez niewydolnosc bigpointowskich serverow ... 10 graczy na mapie i c**j lag na lagu nawet sie latac nie da :DD

osobiscie moge tobie poleciec przegladarke Maxthon uzywam jej od lat jest swietna :)

Kilkakrotnie pisali, że to DDOS'y ale mi się w to nie chce wierzyć, pewnie znowu wprowadzali jakieś gówno i zjebali :D 

Opublikowano

To, że są lagi to wina BP, a takie gry powinny spokojnie pójść nawet na półtora gigahercowych komputerach. Baa na 4 czy 3 giga będziecie mieli lagi, bo w serwerowni mają za słabe kablue.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...