Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

o jakiej mocy zasilacz?

r3k7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam kartę graficzną gtx 560 2oc windforce, do tego procek słaby, amd athlon 2x dual core 5000+ 2,6ghz. 

kupuję nowy zasilacz - do 250 zł powiedzmy. myślałem nad 550w, żeby był na przyszłość. 

ten, który mam teraz, podobno można podkręcić do 4ghz. mam chłodzenie Contac 16(wiem, że gówno) da radę pokręcać? 

AMD Phenom II X4 955 QuadCore 3.2GHz Black Edition  to procesor, który kupię w przyszłości ale raczej nie będe pokręcać, ale m.in. dlatego potrzebuję mocne zasilanie

Opublikowano

Jak już chcesz coś przyszłościowego to bierz CM'a G550M

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

http://www.komputronik.pl/product/176485/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Chieftec_GPS_500A8_bulk_80_.html?qrtc_slt=slt_category&qrtc_tpl=tpl_user_category&qrtc_typ=usr&qrtc_pos=6&utm_source=quartic&utm_medium=slt_category&utm_campaign=tpl_user_category

myslicie ze to bedzie ok? 

zalezy mi by bylo z komputronika bo jest w moim miescie i mozna tam odebrac, jak cos macie z komputronika ciekawego to poproszę link ^^ 

Opublikowano

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

z czego co ja pamietam ten chieftec ma malo zlaczy 

juz lepiej to w tej cenie

http://www.komputronik.pl/product/192412/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Antec_VP_PC_500W.html

no tak, tylko ze akurat cena tego chiefteca jest taka sama, czy to allegro czy esc cz morele, nie na wszystkim sie przeplaca, a mozna jeszcze na przesylce zaoszczedzic

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...