Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj miałem ochotę troszkę pograć w klocki (co już nie zdarza się za często, a nawet jeśli to wchodzę na 3-5 minut i wychodzę, bo zaczyna mi się nudzić ;s), więc odpalam launcher (premium) wpisuję moje dane potrzebne do zalogowania, klikam "Log In" i wyskakuje, że hasło lub login są nieprawidłowe. Postanowiłem więc zmienić hasło poprzez "forgot password", jakoś tak. Wpisałem mój login, zalogowałem się na e-maila. Czekam już z 2h i nic, żaden mail nie przyszedł. Da się coś zrobić, żeby przyszedł ten mail? Ostatni raz logowałem się jakieś 2-3 dni temu.

Pozdrawiam, za sensowne odpowiedzi będą lajki.

PS A może mail nie przychodzi, przez to, że ma pocztę na interia.pl?

Opublikowano

Adres interia.pl nie sądze aby miał coś z tym wspólnego. Sprawdź ewentualne literowki, wpisz jeszcze raz. Zamiast loginu wpisz mail i odwrotnie.

%20.jpg

Opublikowano

Adres interia.pl nie sądze aby miał coś z tym wspólnego. Sprawdź ewentualne literowki, wpisz jeszcze raz. Zamiast loginu wpisz mail i odwrotnie.

Okej, konto już odzyskałem. Jednakże mam jeszcze jedno pytanie, czy jest jakiś sposób na zmianę e-maila do którego przypisane jest konto, np. poprzez kontakt z mojang (jeśli tak, to w jakim języku do nich napisać, ang. czy polskim)?

Opublikowano

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Могу отстоять свою позицию.

Ссылкa http://game-article.ru

Извините, я удалил этот вопрос

Политическая психология СурГУ Факультет Социальных Технологий

места практики сургу факультет социальных технологий

Opublikowano

Sprawdź folder Spamu oraz inne możliwe że tam dostałeś wiadomość o zmianie Hasła.

Niekoniecznie musi trafić ona do głównego katalogu interii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...