Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1Z1 - kilka informacji na temat nowego trybu

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem wszystko już dawno przyda się napewno innym dodam najważniejsze rzeczy

Będą Servery PVP/PVE 

F2P

Gra wychodzi 15 stycznia

Cena tylko 70 zł 

Mam nadzieje że będzie bardzo silny  antycheat może chociaż jedna jedyna gra przetrwa tego typu...

Opublikowano

Oglądałem wszystko już dawno przyda się napewno innym dodam najważniejsze rzeczy

Będą Servery PVP/PVE 

F2P

Gra wychodzi 15 stycznia

Cena tylko 70 zł 

Mam nadzieje że będzie bardzo silny  antycheat może chociaż jedna jedyna gra przetrwa tego typu...

Mam nadzieję że właśnie jest taki cel , jak będzie lepszy antycheat to większość ludzi z iss przejdzie na h1z1.

­

Opublikowano

Mam nadzieję że właśnie jest taki cel , jak będzie lepszy antycheat to większość ludzi z iss przejdzie na h1z1.

Gdy zrobią bardzo dobry antycheat to ISS i DayZ leżą i kwiczą ... 

Opublikowano

Gdy zrobią bardzo dobry antycheat to ISS i DayZ leżą i kwiczą ... 

Ale tylko możemy powiedzieć jak może być , ale nie musi tak być.Ale myślę że to będzie udany projekt.Jeżeli administracja nie będzie miała wszystkiego gdzieś to wyjdzie im super , ale nie wiadomo jak z grywalnością.

­

Opublikowano

Ale tylko możemy powiedzieć jak może być , ale nie musi tak być.Ale myślę że to będzie udany projekt.Jeżeli administracja nie będzie miała wszystkiego gdzieś to wyjdzie im super , ale nie wiadomo jak z grywalnością.

Jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku 

Opublikowano

Według mnie Sony zrobi wszystko aby było to udana gra. Na oficjalnym kanale bardzo fajnie prezentują grę oraz bardzo dużo osób jest zaangażowane w ten projekt. W ciągu paru miesięcy bardzo dużo zmienili w grze, która jeszcze nie wyszła. Ludzie od WarZ mają wszystko w d***e.

Opublikowano

Cena tylko 70 zl ale to chyba chodzi o alpha testy. Od beta juz bedziemy mogli grac for free

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Cena tylko 70 zl ale to chyba chodzi o alpha testy. Od beta juz bedziemy mogli grac for free

Tak to tylko do testów płacisz tyle ale warto pomóc twórcą potem F2P

W testach tym więcej błędów zgłosimy tym mniej gra będzie zbudowana i wgl 

Tutaj macie test gry (kto grał w ISS długo to go zna ) o to SUMMIT1G bardzo dobry były gracz ISS 

Gameplay jego z H1Z1

Link:https://www.youtube.com/watch?v=AwbxI_pQ6aU

Opublikowano

Ciekawe jakie będą mikropłatności, bo jednak zarobić muszą.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ciekawe jakie będą mikropłatności, bo jednak zarobić muszą.

Z tego co mówili to mają być tylko mikro płatności wpływające na wygląd naszej postaci czyli jakaś np czapka świąteczna maska gazowa itp  nie wpływające jest to na grę  czyli nie będzie to P2W

Opublikowano

Z tego co mówili to mają być tylko mikro płatności wpływające na wygląd naszej postaci czyli jakaś np czapka świąteczna maska gazowa itp  nie wpływające jest to na grę  czyli nie będzie to P2W

A clany czy grupy są ?

­

Opublikowano

Z tego co mówili to mają być tylko mikro płatności wpływające na wygląd naszej postaci czyli jakaś np czapka świąteczna maska gazowa itp nie wpływające jest to na grę czyli nie będzie to P2W

Oby tak było. Chociaż to różnie bywa, z tego co pamiętam to ludzie od Infestation też tak mówili.

600925.png

Opublikowano

Johny powiem Ci tak że to wszystko będzie zależny od popularności gry bo jak będzie dużo ludzi grało to więcej rzeczy do is dodadzą tak to jest z grami ftp.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Johny powiem Ci tak że to wszystko będzie zależny od popularności gry bo jak będzie dużo ludzi grało to więcej rzeczy do is dodadzą tak to jest z grami ftp.

Dokładnie, ale osobiście bym wolał by ta gra wyszła jako zwykła(nie ftp). Był bym spokojniejszy.

600925.png

Opublikowano

Okaybrot nie raz już takie rzeczy gadał przy infe i nic z tego nie było taki z niego znawca więc bym się nie napalał :)

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Okaybrot nie raz już takie rzeczy gadał przy infe i nic z tego nie było taki z niego znawca więc bym się nie napalał :)

Wiesz ja nie jestem jego mentorem po prostu wszedłem w pierwszy link i tyle , a zależy czy to przełoży się na grę.

­

Opublikowano

Wiesz ja nie jestem jego mentorem po prostu wszedłem w pierwszy link i tyle , a to co powiedział to przełoży się na grę.

Wiem jeśli chodzi o unturned to fajnie tam wszystko tłumaczy i wgl jeśli chodzi o h1z1 to tylko możemy wierzyć na słowo nie na fakty 

Przekonamy się sami :) jak naprawdę wygląda sprawa z H1Z1

Opublikowano

Wiem jeśli chodzi o unturned to fajnie tam wszystko tłumaczy i wgl jeśli chodzi o h1z1 to tylko możemy wierzyć na słowo nie na fakty 

Źle napisałem.xD

Edit:Dodano 2 linki.

Nie wiedziałem że tak dużo ludzi będzie się wypowiadać.;)

­

Opublikowano

A wiecie które wewnętrzne studio robi tą gre? Czy to może samo Sony z pomocą? Z tego będzie można coś wywnioskować.

600925.png

Opublikowano

A wiecie które wewnętrzne studio robi tą gre? Czy to może samo Sony z pomocą? Z tego będzie można coś wywnioskować.

Z tego co widziałem z ich filmów to tylko i wyłącznie porządna firma nad tym pracuje Sony !

Opublikowano

Z tego co widziałem z ich filmów to tylko i wyłącznie porządna firma nad tym pracuje Sony !

Aha, to pewnie Sony podejmuje decyzję, a ktoś zapiernicza z kodowaniem :D

600925.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...