Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do starych korzeni - AvalonMT2, Tiveria

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ktoś pamięta te 2 servery? Jak tak, to gralibyście gdyby powróciły?
Moim zdaniem były to najlepsze serwery, a teraz to co wychodzi to masakra :/ Hajs>serwer. Kiedys bylo na odwrot

Moze administratorzy tych serwerow (moze ktos ma z jakims kontakt) Moglby reaktywowac serwer? :)
Prosze sie wypowiadac.

Opublikowano

Tak piszesz o avalonie jakby upadl a o dziwo dalej stoi przy +/- 70 online.Kraza pogloski o avalonie s2 ale w tym roku raczej nie wystartuje.

To nie będzie avalon s2 tylko serwer robiony przez tych pajaców i będzie całkiem inny niż avalon.

Opublikowano

Tiveria   <3   

Najlepszy serwer na którym grałem . Klimat na tym serwerze był świetny,wchodziło się na niego czasami tylko popisać z kumplami lub postać w pierwszym mieście.. Teraz już nie ma i nie będzie takich projektów- za dużo bajerów i innych ceregieli.. Co do tego czy bym grał gdyby była reaktywacja - TAK! Lecz ona nie nastąpi.. Sui aka Pan 'Wiem wszystko' go raczej nie otworzy ponownie. Z jednej strony na cholerę miałby to robić skoro nawet nie interesował się nim ~2 lata.

PS:Grałem na samym początku tiverii do czasu pojawienia się BS .  :)

#rein

Opublikowano

Skąd ta informacja?

Poza tym zostało nie wiele czasu, więc nie wydaje mi się by to była prawda :)

Bo to główny administrator tego serwera xD

Potwierdzam info, że w nieodległej przyszłości ma nastąpić reaktywacja

ognistyadd.jpg
Opublikowano

Mimo wszystko s1 nadal stoi i zaprasza graczy. ;)

Wrocilbym, bo mialem 86 daggera z przyzwoitym eq, ale ze to bylo bardzo dawno temu zapomnialem id i hasla :/ a teraz pewnie tam nie ma nowych graczy i wybic sie byloby mi ciezko :/ a bez pomocy to by troche zajelo zeby rownac sie z tymi graczami ktorzy tam nadal graja

Opublikowano

Wrocilbym, bo mialem 86 daggera z przyzwoitym eq, ale ze to bylo bardzo dawno temu zapomnialem id i hasla :/ a teraz pewnie tam nie ma nowych graczy i wybic sie byloby mi ciezko :/ a bez pomocy to by troche zajelo zeby rownac sie z tymi graczami ktorzy tam nadal graja

Dlatego też otwieramy S2. W tym momencie serwer który stoi (s1) nie roóżni się znacznie od tego który będzie (s2).

Opublikowano

Dlatego też otwieramy S2. W tym momencie serwer który stoi (s1) nie roóżni się znacznie od tego który będzie (s2).

Rozumiem :) Widocznie pamietam sam poczatek Avalona s1, bo jak zobaczylem sporo sie zmienilo od moich czasow na tym serwerze (150 lvl i inne bronie, zbroje) a ja pamietam 99 lvl, ostatnie epiki jakie byly to bojowy > syrek i smocze > bezduchy :)

Wiec czekam, moze klimat jeszcze tak nie odszedl :P Moze go chociaz treoche zostanie...

Pamietam jak sie expilo w red lesie... :D

Opublikowano

Zobacz sobie prezentacje Arutan.pl, jeśli coś Cię nie przekonuje albo w coś nie wierzysz wejdź na ts i porozmawiaj z Administracją ;)

graphic.png

Opublikowano

Gracze są na tyle pomocni, że nie szykanują początkujących, a - ku zdziwieniu - chętnie im pomagają. 

Wybić się ciężko nie jest, zacząć od nowa również. 

A co do nowych ludzi - może jest ich niewiele, ale również się zdarzają. Jeśli nie podoba Ci się s2, spróbuj na s1!  :D

~ ~

Opublikowano

Avalon stoi. Nie będzie żadnej s2.

Właściciel oddał serwer swojemu bratu. Skąd to wiem? Mam z nim dobre kontakty.

ktoś Cię chyba oszukał xD jestem z właścicielem i jakoś nie przypominam sobie, żeby go kiedykolwiek komuś oddawał :)

Opublikowano

Witam.

Ktoś pamięta te 2 servery? Jak tak, to gralibyście gdyby powróciły?

Moim zdaniem były to najlepsze serwery, a teraz to co wychodzi to masakra :/ Hajs>serwer. Kiedys bylo na odwrot

Moze administratorzy tych serwerow (moze ktos ma z jakims kontakt) Moglby reaktywowac serwer? :)

Prosze sie wypowiadac.

Tak pamiętam i to bardzo dobrze 

Jak by powróciły to bym oczywiście grał ale pewnie mała ilość graczy online by była 

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś bawiłem się na Tiverii... <3

Ale co do ich powrotu, to moim zdaniem nie ma sensu.

Przy tak ogromnej liczbie nowych serwerów, na Tiverii byłaby bardzo mała aktywność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...