Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tanie mikrofony AK247 MIKROFON

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam bardzo taniego mikrofonu, żeby nie szumiało i miało dobrą głośną jakość dźwięku.

I nie piszcie że za 10zł nie kupie takiego bo miałem już kiedys taki pro za 10zl xD

Podajcie przyklad swoich tanich mikro xD

i co myslicie o tym AK247 MIKROFON

Opublikowano

Za 2 dyszki dostaniesz np. Zalman zm-mic1

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zamiast Trusta polecam równie dobry MT391, bardzo solidnie wykonany z metalowych części, oferuje dobrą jakość dźwięku (jak w każdym mikro zależna od karty dźwiękowej)

Opublikowano

Zamiast Trusta polecam równie dobry MT391, bardzo solidnie wykonany z metalowych części, oferuje dobrą jakość dźwięku (jak w każdym mikro zależna od karty dźwiękowej)

Tracer TRS-3 S3

Właśnie chodzi mi o tego typu mikrofony wysokie i z solidną podstawą tylko teraz który lepszy,czystszy dźwięk ?

Opublikowano

Ja mam Samsona Go-Mic i jest spoko. W sumie już 2 lata będzie kiedy go mam i nigdy jakoś problemów z nim nie miałem :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Ja mam Samsona Go-Mic i jest spoko. W sumie już 2 lata będzie kiedy go mam i nigdy jakoś problemów z nim nie miałem :D

200zł... bez komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...