Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrałbyś na takim serwerze?

robi222pl

Czy zagrałbyś na takim serwerze  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze

• Tak
      4
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy zagralibyście na takim serwerze Prison+Freebuild?

Czyli rozpoczynamy grę w więzieniu(czyli tak jak w klasycznym prisonie) dodatkowo w każdym sektorze byłaby jakaś jedna minigra(lub jakaś atrakcja na której można zarobić),noi dalej przechodzimy przez sektory aż dojdziemy do końca i wychodzimy z więzienia i gramy na serwerze Freebuild.Jest to skrócony opis co byłoby na tym serwerze(bo tez nie chce zdradzam wszystkich moich planów),ale chciałbym wiedzieć czy byliby gracze którym ten tryb przypadłby do gustu.

Dodatkowo możecie pisać swoje propozycje co by dać jeszcze

Opublikowano

Pomysł całkiem ciekawy ;) Na tym freebuild można dać że więzień nie ma wielu praw. Musi trochę pograć aby zdobyć "Zaufanie miasta" i zdobyć lepszą rangę przez co będzie mieć więcej uprawnień :D
+ dodać na ten freebuild kilka atrakcji ;)
Tak jak pisałem ogólnie pomysł ciekawy

Opublikowano

Na pewno ktoś by się pokusił. 

Pomysł jest ciekawy, mnie natomiast nie przekonuje. Widziałam już coś podobnego. 

Może to przez to, że wymieniłeś zbyt mało informacji. 

Ale mimo wszystko - realizuj go. Jeśli dobrze wszystko zaplanujesz i wprowadzisz to w życie możesz osiągnąć niemały sukces. Powodzenia. ;) 

~ ~

Opublikowano

Zagrałbym z chęcią.Zrobiłbym też, że za złe zachowanie po wyjściu z więzienia można z powrotem się do niego cofnąć :)

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

Nie zagrałbym.. Słabe połączenie. Wolałbym jakiś PrisonBreak. Ucieczki itp. Eventy ^^

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

No tak ale według mnie jest to lepsze niz kolejny serwer surv+frakcje według mnie wiekszą szanse mogę osiągnąć na tym trybie

Chyba że macie jeszcze inne propozycje

Opublikowano

Musze cię zmartwić, ale ten tryb szybko się nudzi bo jedyne co robisz to kopiesz i sprzedajesz. Tak samo nie ma po co robić kolejnego odgrzewanego kotleta tzn survivalu z "autorskimi" pluginami. Aktualnie żeby się przebić musisz stworzyć na prawdę dobry serwer albo nagrywać minecrafta na yt i mieć jakąś większą widownie.

Opublikowano

Tak jak mowię napisałbym więcej ale nie chce zdradzać wszystkiego aby ktoś nie skopiował pomysłu

Skyland był pierwszy.

Co do tematu nie zagrałbym, sam grałem na jednym z takich serwerów i się znudziło po paru dniach.

Opublikowano

Nie, nie zagrałbym. Nie chodzi już tylko o to, że sam tryb mi się nie podoba. Nie dość, że niepotrzebnie kombinujesz (Serio? Połączyłeś dwa tryby i już uważasz, że przyciągniesz graczy? Tu nie ma żadnej oryginalności), to na dodatek będzie to strasznie nudne. 

Pomysł nieciekawy. Wręcz denny. Jeżeli jednak naprawdę chcesz zrobić serwer, to pomimo negatywnych opinii powinieneś go realizować.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

Znaczy ja go napewno zrealizuje ponieważ kiedyś ktoś mi powiedział jak już coś zaczynasz to dokończ,zobaczę i przekonam się czy gracze będą czy nie

Opublikowano

Niezagralbym.

Nie widze nawet sensu jak ma przebiegac rozgrywka, najczesciej  w pirson gra sie duzo czasu zeby kopac drewno, sprzedawac, odblokowywac poziomy, kopac kamien, sprzedawac...

Z freebuildem do tego jak by to wygladalo, od nowa wszystko zaczynac?

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...