Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idler idlowanie godzin na steam

pmpzielarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od dziś to pobrałem, i mam 5 gier i nic nie zamula a na laptopie gram :)

461_0xlady.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dwa pytania:

Zamula to komputer tak jak samo granie w gre?

Czy jest to banowane?

Prawie trzy razy więcej pamięci zżera proces explorer.exe, także nic to komputera nie obciąża.

Tyle osób tego użyło i nie słyszałem aby ktokolwiek dostał coś za to, program nie wchodzi w proces steam i sam go używam od chyba pół roku.

Mtk8clj.png

­

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać co dają karty i level na steamie? (jestem nowy) 

Proisłbym o wersje bez wyzwisk ^^

Jeśli chodzi o nabijanie godzin i pytania ludzi, po co mi to?

Osoby na wyższym poziomie rozgrywki nie patrzą na rangę w csgo tylko na ilość godzin w grze.

To że ktoś ma po 10 meczach lem bądź suprime to o niczym nie świadczy. Po prostu poziom gracza

lepiej ukazują godziny w grze i  od kiedy posiada on konto steam. Normalne jest to że osoba która ma 

50h w grze i range nie może być dobrym graczem bo albo jest boostowany albo dostał bana na 

wcześniejszym koncie za haxy. Oczywiście są przypadki typu kradzieże, boost itp ale wtedy ludzie

dają zazwyczaj url do swojego profilu jeśli np boostują konto.

Jeśli chodzi o karty :

Karty na steam zdobywa się w grze. Musisz czegoś dokonać żeby otrzymać kartę. Zazwyczaj po przegraniu

kilku godzin i osiągnięciu jakichś statystyk dostaje sie karty. Karty można wymienić na klejnoty (nieopłacalne) 

lub zamienić i otrzymać za to jakieś ikonki, tła profilu i oczywiście poziom samego konta steam. Do czego 

potrzebny jest lvl steam? Wraz z wzrostem poziomu możemy dodawać sobie różne rzeczy w naszym profilu

czyli np : 

- Ramkę z przedmiotami, itemami na wymianę, ilością transakcji na rynku itd.

- Ramkę z obrazkami

- Ramkę w którym możecie dodać swój opis

- Ulubione gry

i wiele innych

Oczywiście żeby dodać np kilka gablot musicie posiadać o 10 poziomów wyżej czyli 

Dodajecie sobie gablotę z przedmiotami mając 10 poziom

Aby dodać kolejną gablotę potrzebujecie 20 poziomu

Żeby mieć 3 gabloty potrzebujecie 30 poziomu steam

Karty oczywiście można kupić na rynku steam za grosze zazwyczaj 0,01-0,50 euro.

Co do samych kart aby dostać jakieś karty lub je kupić musicie posiadać gre do której 

karty są przystosowane.

Przykładowy profil : http://steamcommunity.com/id/sovkinpidr

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Godziny... Hmmm... Dobre na gimby do chwalenia się ile przegrałeś . Sory taka prawda , bo po co komu nagrabione godziny na grze... No chyba ,że czujesz się bardziej doświadczonym graczem.. Ale to już twoja sprawa :)

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

style="display:block"

data-ad-client="ca-pub-5122566234468357"

data-ad-slot="2119977022"

data-ad-format="auto"></ins>

<script>

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

</script>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Godziny... Hmmm... Dobre na gimby do chwalenia się ile przegrałeś . Sory taka prawda , bo po co komu nagrabione godziny na grze... No chyba ,że czujesz się bardziej doświadczonym graczem.. Ale to już twoja sprawa :)

Jesteś jakiś przyjebany czy sobie posty nabijasz? przecież koledzy wyżej wyjaśnili po co sie idluje, wyzywajasz kogos od gimbow a sam nie poprawnie stosujesz kropki i przecinki, polaku

Opublikowano

fajny programik używam kilka miesięcy i jest ok, a znacie jakieś TANIE gry w których można sobie dropić karty ?

Opublikowano

Jak chcesz sobie znaleźć darmową grę w której można "dropić karty" to zrób tak:

Steam > Sklep > Gry > Free to Play > Najpopularniejsze

Obok będzie filtr gier, jedziesz troszeczkę w dół i oznaczasz "Karty kolekcjonerskie Steam" + możesz sobie zaznaczyć typ rozgrywki itp...

I masz gier od ch**a... DOTA 2, TF2, H&G...

Opublikowano

Jest jakaś ograniczona ilość gier  do odpalenia czy po prostu możemy tyle odpalić ile nam wytrzyma komputer ?

Opublikowano

Jest jakaś ograniczona ilość gier  do odpalenia czy po prostu możemy tyle odpalić ile nam wytrzyma komputer ?

Mnie odpalało jedną. Jedna się skończyła i leciał z drugą. Itd..

Opublikowano

Nie wiem jak ten program ale samemu używałem idle-mastera i żadnego bana nie ma.

Też wydaje mi się się Idle Master jest lepszy. :P No i od razu dropi ze wszystkich gier, z których mogą lecieć karty. :P

Ja używam wersji bez graficznego interfejsu. :v

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Też wydaje mi się się Idle Master jest lepszy. :P No i od razu dropi ze wszystkich gier, z których mogą lecieć karty. :P

mi ten idle master nie dziala:

An error occurred trying to download 'http://www.steamidlemaster.com/install/IdleMaster.application'.

See the setup log file located at 'C:\Users\v\AppData\Local\Temp\VSDA3A4.tmp\install.log' for more information.

a portable version sie niby loguje, wylacza sie to okienko logowania i nic

Opublikowano

Czyli tej samej co ja :P

76561198001815076.png
Opublikowano

mi ten idle master nie dziala:

An error occurred trying to download 'http://www.steamidlemaster.com/install/IdleMaster.application'.

See the setup log file located at 'C:\Users\v\AppData\Local\Temp\VSDA3A4.tmp\install.log' for more information.

a portable version sie niby loguje, wylacza sie to okienko logowania i nic

dobra jeśli komuś wisi nad okienkiem logowania to wystarczy zalogować się przez internet explorer'a

Opublikowano

6 gier odpalonych przez 3h i ani jedna karta nie dropła. Gry na których ustawiam bota to muszą być pobrane czy nie ?

Opublikowano

6 gier odpalonych przez 3h i ani jedna karta nie dropła. Gry na których ustawiam bota to muszą być pobrane czy nie ?

Nie. Do dropienia lepiej uruchamiaj tylko 1 grę. Ja zazwyczaj po 2-3h mam już wszystkie karty. :P

Nope

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

albo nie grałeś w cs:go albo jesteś Silverek/Goldzik ... Po pierwsze: karty!

po drugie: Jeżeli jesteś dobrym lub profesionalnym graczem to patrzysz ile godzin przegranych... wiadomo wtedy jak bardzo jestes doswadczony D:!

a i karty nie dropią ... próbowałem z two world 2 i po 30 min nic (Każda karta dropi z tej gry po 20)

76561198180869410.png
Opublikowano

Slabo leca te karty. Lepiej idlowac wszytskie gry z ktorych moga leciec karty czy np. tylko jedna w danym momencie? Sprawdzal to ktos?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...