Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[skarga] samowolka, syf, nieogar?

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakis miesiac temu moj kanal z VIP 1 zostal wypierdolony gdzies na dol (przypominam, jest to ts mpcforum a wiec jego uzytkownicy maja chyba pierwszenstwo?) a jakis buc tłumaczyl mi ze "robimy tsa zeby wszyscy byli równouprawnieni, dla nas liczy sie uzytkownik" smiechlem hardo przy tym, gosciu poczul sie lekko urazony aczkolwiek tymczasem kanaly mniej wiecej wrocily do swojej starej postaci a moj nadal wisi gdzies na dole, pod masa kanalow najebanych przez innych, prosic sie mozna tysiac razy, ba, czekac na kanale na "admina" mozna czekac kilka godzin, nawet dni, c**j, "zaloga" gra dalej w gównogry, ps. super rownosc k***o

Opublikowano

Widzę ogarnięty jesteś nieźle, co 3 słowo to wulgaryzm. A kanały z VIP przeniesione zostały do strefy Member + więc maksymalnie zszedł pozycje niżej. Co do tego że na Administracje musisz długo czekać to jak tylko makin da passy wtedy będzie wszystko robione z automatu więc problemu raczej nie bd. 

Słownictwo masz na prawdę bogate. Nie znam słowa "gównogry"

@Edit
Twój kanał jest 3 w strefie Member+ więc nie wiem w czym Ty robisz taki problem...

Opublikowano

@botanicFTS zamiast wyjaśnić to z kimś z wyższej Administracji TeamSpeaka to zakładasz takie tematy ukazujące Twój nędzny poziom? To, że masz rangę 'VIP' nie oznacza, że będziemy Ci się kłaniać.

Jest kanał? Jest. Więc w czym tkwi problem?

Ahh.. VIP musi być na szczycie. Hehś ;)

Kultury trochę, kultury.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Widzę ogarnięty jesteś nieźle, co 3 słowo to wulgaryzm. A kanały z VIP przeniesione zostały do strefy Member + więc maksymalnie zszedł pozycje niżej. Co do tego że na Administracje musisz długo czekać to jak tylko makin da passy wtedy będzie wszystko robione z automatu więc problemu raczej nie bd. 

Słownictwo masz na prawdę bogate. Nie znam słowa "gównogry"

@Edit

Twój kanał jest 3 w strefie Member+ więc nie wiem w czym Ty robisz taki problem...

@botanicFTS zamiast wyjaśnić to z kimś z wyższej Administracji TeamSpeaka to zakładasz takie tematy ukazujące Twój nędzny poziom? To, że masz rangę 'VIP' nie oznacza, że będziemy Ci się kłaniać.

Jest kanał? Jest. Więc w czym tkwi problem?

Ahh.. VIP musi być na szczycie. Hehś ;)

Kultury trochę, kultury.

dzieci, kultury to wy mnie uczyc nie musicie, moja geba, moge mowic co chce, kiedy chce i jak chce i nikt mi tego nie zabroni. wkurwiony jestem, bo jako vip mialem kanal na samej gorze a teraz jest wypierdolony na dól, to nie fair i tyle, jak byl pierwszy, powinien zostac pierwszy i wali mnie to, jak to zrobicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...