Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sons of Anarchy (2008-2014)

Knagh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

soa-poster-1_0.jpg

Bohaterami serialu są członkowie rodziny powiązani ze środowiskiem motocyklistów. Jedną z centralnych postaci jest 30-letni Jax (Charlie Hunnam), który jako młody ojciec musi zmierzyć się z zupełnie nowymi obowiązkami. Z drugiej strony próbuje nadal aktywnie działać jako jeden z Synów Anarchii - klubu motocyklowego, założonego przez jego ojca.

Oglądał ktoś? Jeśli nie to serdecznie polecam, najlepszy serial jaki miałem okazję oglądać. Łącznie 7 sezonów, finał serialu wyszedł w zeszłym tygodniu.

Opublikowano

Sprawdzę! Aktualnie nie ma nic fajnego poza serialem Kingdom, ale niestety nie ma napisów od 5 odcinka wzwyż, a nie chce mi się wsłuchiwać w to co tam seplenią :D

Opublikowano

Ten serial to jakaś parodia, nie wiem kto lubi oglądać jakieś wymyślone znikąd historie, motocykliści walczący ze złem. Jak ktoś lubi jakieś humorystyczne, "współczesne sci-fi" to niech ogląda, ale jeśli ktoś gustuje w poważniejszych produkcjach to odradzam.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Ten serial to jakaś parodia, nie wiem kto lubi oglądać jakieś wymyślone znikąd historie, motocykliści walczący ze złem. Jak ktoś lubi jakieś humorystyczne, "współczesne sci-fi" to niech ogląda, ale jeśli ktoś gustuje w poważniejszych produkcjach to odradzam.

A Ojciec Chrzestny? Lub chociażby inne produkcje dot. gangsterów? W większości są wymyślone... Pozdro 600 jeśli myślałeś, że wszystko jest na faktach. Walczą ze złem, które zagraża im lub ich otoczeniu... Kto powiedział, że zaraz każdy "dobry" musi walczyć ze złem?

Serial jest dobry i widać to chociażby po paru odcinkach. Owszem, zalicza w pewnym momencie sinusoidę, ale jako całokształt robi wrażenie.

Opublikowano

A Ojciec Chrzestny? Lub chociażby inne produkcje dot. gangsterów? W większości są wymyślone... Pozdro 600 jeśli myślałeś, że wszystko jest na faktach. Walczą ze złem, które zagraża im lub ich otoczeniu... Kto powiedział, że zaraz każdy "dobry" musi walczyć ze złem?

Serial jest dobry i widać to chociażby po paru odcinkach. Owszem, zalicza w pewnym momencie sinusoidę, ale jako całokształt robi wrażenie.

tylko Ojciec Chrzestny to gangsterzy, rządzą tam wszystkim, a nie gang motocyklowy z wioski.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

tylko Ojciec Chrzestny to gangsterzy, rządzą tam wszystkim, a nie gang motocyklowy z wioski.

Nie wierzę. To może wyjaśnij, dlaczego takie Hells Angels podejrzewane jest o bycie organizacją przestępczą? Gangsterem może być i nawet Janusz z monopolowego na kasie... Ale Ty pewnie wiesz lepiej. 

Opublikowano

Kiedy zacząłem ogladać SoA na początku bardzo mi się podobał pierwsze kilka odcinków było świetne. Później zaczął mnie trochę nudzić i porzuciłem oglądanie go po zdaje się 2 sezonie.

Opublikowano

Widocznie nie obejrzałeś wystarczająco odcinków żeby zrozumieć o co tak na prawdę chodzi w tym serialu. To nie motocykliści są złem, to sam klub jest złem który powoli wyniszcza ludzi z nim powiązanych. Nie wiem co jest humorystycznego w tej historii, co prawda serial obfituje w różne śmieszne scenki, ale główny wątek fabularny jest baardzo tragiczny i smutny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...