Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| RealityMu | eX702 | exp:70 | drop:20% | Non-Reset PvP | 14 DAYS FREE VIP |

Wariatkowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drobny problem był z WWW, serwer zmierza ku dobremu, można pobawić się na PVP,PK, lekki drop, są lekkie niedociągnięcia, ale na tle pozostałych "serwerów" z forum wypada dobrze 3+/5.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

ktoś wie jak włączyć ten nowy launcher bo nie ogarniam go za każdym razem wyskakuje mi że nie ma update'a i przycisk start sie nie podświetla !!!

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

ktoś wie jak włączyć ten nowy launcher bo nie ogarniam go za każdym razem wyskakuje mi że nie ma update'a i przycisk start sie nie podświetla !!!

pobierz nowego patcha

Opublikowano

Spoko serwer gralem wbilem maxa ale przestalem ze wzgledu na mala ilosc graczy niby 60+ online ale wiekszosc cisnie na 2 a niektorzy nawet na 5 kont wiecj grajacych jest z 20-30

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba zablokowano możliwość kupowania seali za coinsy z vote ...

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Ostatecznie nie przekonuje mnie ten serwer, specjalnie nagrałem film z graczami z Wietnamu, którzy grali na speedhacku, prosiłem o zbanowanie kont z tego samego IP, bo wiedziałem ze grają na zmianę, każdy z dopałką, początkowo 5 osób (o dziwo wszyscy top5) zostali zablokowani, admin uległ jednak błaganiom i od banował 4 osoby, powiązane IP.
Dużo źle ustawionych eventów, zero informacji, zero zaangażowania administratora w jakikolwiek support, miały być wprowadzone zmiany w dropie, czego do dziś nie zrobiono. Ogólnie mówiąc - serwer dno, ale stabilny. Gra 60-80 osób, z tym że sam znam kilka, które grają full pt, więc zostaje de facto 3 gildie, w których aktywnych jest 4-5 osób. Powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...