Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna pod asusa p5klp-am.

ZiomXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad wyborem karty graficznej . Karta ma być przeznaczona tylko i wyłącznie do gier i dawać z siebie wszystko. Budżet sięga 400-550 zł .

Mój sprzęt :

Płyta główna : Asus P5KPL-AM

Procesor : Intel Quad q6600

Zasilacz : OCZ 500 W                                Z góry dzięki  ! 

Opublikowano

Z nówek dostaniesz np. R7 260x od Msi.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Czytałem na innych forach że nie ma takiego czegoś jak zmniejszanie wydajności karty graficznej poprzez słabszy procesor. To tylko zmniejszy klatki w grach . No a więc co moge tutaj kupić ? !!

Opublikowano

Czytałem na innych forach że nie ma takiego czegoś jak zmniejszanie wydajności karty graficznej poprzez słabszy procesor. To tylko zmniejszy klatki w grach . No a więc co moge tutaj kupić ? !!

to po co brac niewiadomo jaka karte do slabego procesora? sam sobie odpowiedziales

­

Opublikowano

Widocznie Ty źle zrozumiałeś :) I to nie jest nie wiadomo jaka karta bo są setki lepszych od niej. Nawet jak wezmę tą r7 260x to może w przyszłości dokupię coś lepszego lub wymienię już wszystko jak mi budżet pozwoli :) Na razie zostanę przy quadzie i 260x. 

Opublikowano

Widocznie Ty źle zrozumiałeś :) I to nie jest nie wiadomo jaka karta bo są setki lepszych od niej. Nawet jak wezmę tą r7 260x to może w przyszłości dokupię coś lepszego lub wymienię już wszystko jak mi budżet pozwoli :) Na razie zostanę przy quadzie i 260x. 

mowilem jaka karta bedzie max dla tego sprzetu, a nie jaka najlepsza w tym budzecie

imo lepiej juz skladac na przesiadke a nie na karte, skoro chcesz karte najlepsza w tej cenie i na przyszlo bierz gtx 750 ti 

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-gtx750-ti-oc-2gb-gddr5-128bit-vga-dvi-hdmi-pcie3-0-n750ti-2gd5-oc-v1-646092/

­

Opublikowano

Na nowe części będzie czas i pora ;) Z tego co dopiero poczytałem o tym co mi sugerujesz lepszym rozwiązaniem jest r7 260x .

Opublikowano

Na nowe części będzie czas i pora ;) Z tego co dopiero poczytałem o tym co mi sugerujesz lepszym rozwiązaniem jest r7 260x .

lol

870351418843028584715.png

http://www.morele.net/karta-graficzna-palit-geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-128bit-ne5x75tt1341f-632003/

moglbym wypisywac dlaczego akurat gtx 750 ti, ale po co skoro wyniki mowia same za siebie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...