Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana reputacją?

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ,,wymiana'' punktami reputacji jest legalna?chodzi mi o to,że na przykład gdyby ktoś miał 10 reputacji dawał m + w margonem a ja dał bbym mu np. jakieś itemy lub coś w innej grze?Byłby ktoś wtedy chętny?

Opublikowano

Nie, bo to handel.
A handel pkt, jest zbroniony.
Ale ja na twoim miejscu miał bym to w d***e ;D handluj czym chcesz ale nie mów nikomu

Opublikowano

Boże... Oczywiście, że nielegalny. Co za logiczne pytanie. I na pewno byłby ktoś chętny... choć mogą zdarzyć się osoby, które od razu na Ciebie naskarżą. Ruletka ^^

Ja bym na Twoim miejscu nie słuchał tego wyżej. Czemu? Ponieważ po tym, iż chcesz w ogóle zdobyć te punkty widać, że zależy Ci na tym koncie. Chcesz je stracić? Jeżeli nie, to nawet nie próbuj tej wymiany.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój kolega z Perkuna - Raiden +200 lvl grał i sprzedawał sł, dostał bana i konto zostało usunięte.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie, nie jest. Dostaniesz za to knebla jak ktoś Cię zgłosi.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...