Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygraj

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorę udział oczywiście xD

Lecz troszkę głupio, że trza like'ować na fb.

Opublikowano

Oczywiście również biorę udział :) Może chociaż moja pierwsza wygrana będzie w wigilię :) Życzę wszystkim powodzenia i wesołych świąt.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Mamy ci tam w komentarzu napisać coś oprócz tego że bierzemy udział ?

Możesz napisać obojętnie co, możesz napisać co chcesz. Mi chodzi o to, że później z tych komentarzy będę losował.

Opublikowano

I tak pewnie wygra jakiś znajomy. PS. Biorę udział.

Mam nadzieję, że będzie więcej takich rzeczy na twoim kanale. Skin jest fajny. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Możesz napisać obojętnie co, możesz napisać co chcesz. Mi chodzi o to, że później z tych komentarzy będę losował.

A spoko, tylko sprawdzaj czy ktoś na pewno dał wszędzie Like bo pewnie po konkursie będą unsuby. 

Planujesz jakąś serie z widzami? 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

A spoko, tylko sprawdzaj czy ktoś na pewno dał wszędzie Like bo pewnie po konkursie będą unsuby. 

Planujesz jakąś serie z widzami? 

Jak wspomniałem w filmie, na 100% znajdą się osoby, które nie dadzą lajka ale nie mam jak tego weryfikować. Suby mogę na spokojnie sprawdzić kto dał, lajka niestety nie. Ale trudno, liczę na to, że skoro wychodzę z dość fajną myślę inicjatywą to ludzie zachowają się w porządku w stosunku do mnie :) A co do unsubów to też jestem pewien, że będą, tego nie uniknę, jednak na pewno też spora część osób zostanie i być może zaciekawiają ich moje filmy, że zostaną moimi widzami na stałe, na co też liczę :)

A co do serii z widzami to najpierw trzeba ich mieć   :D

Opublikowano

Jak wspomniałem w filmie, na 100% znajdą się osoby, które nie dadzą lajka ale nie mam jak tego weryfikować. Suby mogę na spokojnie sprawdzić kto dał, lajka niestety nie. Ale trudno, liczę na to, że skoro wychodzę z dość fajną myślę inicjatywą to ludzie zachowają się w porządku w stosunku do mnie :) A co do unsubów to też jestem pewien, że będą, tego nie uniknę, jednak na pewno też spora część osób zostanie i być może zaciekawiają ich moje filmy, że zostaną moimi widzami na stałe, na co też liczę :)

A co do serii z widzami to najpierw trzeba ich mieć   :D

Ja moge zagrać, uzbieraj sobie 3-4 osoby które mają max Gold 3 i możesz robić serie. Większe rangi nie mają sensu bo będziesz ciągle padał, jeśli nie grasz dobrze.

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...