Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE wszystkie refy w pizdu + Zabranie skinów za kase

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ból dupy za 3 2 1 ... Nie mogli Ci zabrać skinów które kupiłeś za kase -.-' jedynie jak kupowałeś refy lub je bociłeś ;) To było do przewidzenia ze RITO wkońcu cos z tym zrobi ;p

2579314424273501027542.png

Opublikowano

No to jestem bez Cassiopeii która kupiłem za RP z hajsu, bez skina do niej chyba nie wiem wiem ze nie ma championa a Syndra za IP z refów jest

@Edit    co myślicie o bocie w C# Który bedzie napierdalal zgloszenia do rito? :)))))) (Wielowatkowym spambocie)

kwwLI6C.png

Opublikowano

No to jestem bez Cassiopeii która kupiłem za RP z hajsu, bez skina do niej chyba nie wiem wiem ze nie ma championa a Syndra za IP z refów jest

@Edit    co myślicie o bocie w C# Który bedzie napierdalal zgloszenia do rito? :)))))) (Wielowatkowym spambocie)

weź im bombe pierdolnij odrazu na serwerownie płaczku, trzeba było się nie bawić w refy to by wszystko było ok

Opublikowano

@R6 Hearbeat zamknij pizde wkurwiaja mnie takie osoby na tym gów... Pieknym forum j**** % ;> zrobie inne konto jak dostane bana proste.

To samo mam z Lee Sinem kupiłem go za IP z refów a nie mam za to zeda za RP

kwwLI6C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...