Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logo AtreyaMt2.pl Full PSD by Jemilo.

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie...

Download :

sss

Skan : 

sss

Src zawartości :
sss

Src warstw PS : 
9639314187700521126191.png

Szczerze ? Mam w du*** Wasze komentarze bo większość i tak pobierze...
A Ci co powinni wiedzieć czemu udostępniam to widzą....

Pozdrawiam!

Opublikowano

Po co ktoś miałby wykorzystywać projekt innego serwera? Nie wnikam co zaszło między Wami że wstawiasz ale ta wstawka jest bezsensu. Ktokolwiek tego użyje to i tak się będzie z MPCforum kojarzyło.

@Edit Dla asfena w sumie się przyda :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Poważnie mam nadzieję, że kiedyś ktoś ci zrobi podobną świnię. Nie zdziwię się jeśli stracisz swych "klientów", bo to nie jest pierwszy raz kiedy publikujesz na forum coś co sprzedałeś. Zachowanie na poziomie 8 latka, któremu ktoś zabrał zabawkę. To kolejny powód, dla którego nie warto korzystać z usług większości pseudo grafików z tego forum.  Jak dla mnie jesteś już zerem i każdemu z czystym sercem odradzę współpracę z tobą. Nie tak się załatwia konflikty.

Opublikowano

Po co ktoś miałby wykorzystywać projekt innego serwera? Nie wnikam co zaszło między Wami że wstawiasz ale ta wstawka jest bezsensu. Ktokolwiek tego użyje to i tak się będzie z MPCforum kojarzyło.

@Edit Dla asfena w sumie się przyda :D

nikt nie wykorzysta, bla bla, a i tak założe się że w dziale "media" ktoś wstawi logo z tego psd'ka, osobiście użyłbym, tylko potem pod prezką nie chce mieć kłótni ala grożenie sądem (nestium psst. :p)

jaka to czcionka?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Doszły mnie słuchy co do waszych konfliktów ale zostawie to dla siebie :D

Nie popieram tego, że wrzuciłeś.

Mądrzy tego nie pobiorą.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Poważnie mam nadzieję, że kiedyś ktoś ci zrobi podobną świnię. Nie zdziwię się jeśli stracisz swych "klientów", bo to nie jest pierwszy raz kiedy publikujesz na forum coś co sprzedałeś. Zachowanie na poziomie 8 latka, któremu ktoś zabrał zabawkę. To kolejny powód, dla którego nie warto korzystać z usług większości pseudo grafików z tego forum.  Jak dla mnie jesteś już zerem i każdemu z czystym sercem odradzę współpracę z tobą. Nie tak się załatwia konflikty.

Jemilo nie jest twórcą layoutu loga więc nie mógł tego sprzedać.

Wyciągnął z PSD strony którą Mizune zrobił a BombWork ukradł

Oczywiście wszyscy poniosą konsekwencję swojego czynu lecz trzeba na to poczekać bo każdy wie jak polskie prawo działa.

Mizune taki 'wybitny' grafik, a logo do swojego serwera nie zrobił sam? :D 

Skoro zostało zapłacone, to c*****o zrobiłeś.

Jemilo.  B)

Mizune zrobił sam, Jemilo dostał PSD od BombWorka który jest złodziejem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Oczywiście wszyscy poniosą konsekwencję swojego czynu lecz trzeba na to poczekać bo każdy wie jak polskie prawo działa.

Haha.

Ten BombWork to jakiś tragiczny przypadek  jemilo tylko dopiął swego, że wstawił to na forum.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Piszesz na forum ciągle jakimi to złodziejami jest np jemilo czy bombwork a sam nie lepszy jesteś bo kradniesz modele z innych gier

33748387117269464751.png

Opublikowano

Piszesz na forum ciągle jakimi to złodziejami jest np jemilo czy bombwork a sam nie lepszy jesteś bo kradniesz modele z innych gier

Nie bądź hipokrytą.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie bądź hipokrytą.

Na swoim fb płaczecie że bombwork uzył tapety z google i wsadził na to logo podobne do waszego także pozdro 600 dla was.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Na swoim fb płaczecie że bombwork uzył tapety z google i wsadził na to logo podobne do waszego także pozdro 600 dla was.

Najpierw naucz się poprawnej interpretacji tekstu a następnie próbuj coś wybełkować w komentarzu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Od dawna mówiłem i wiedziałem że jemilo to złodziej i oszust + naciągacz.

Ciekawe tylko czy to prawda że kiedyś potrzebowałeś $$ na alimenty od nas. :)

Takich to tylko wziąć i je#nąć to się nauczą :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dziękuję za udostępnienie loga.

Osobiście nie wykorzystam.

Czemu je udostępniłeś?

dk0yHJ0.jpg

Poczuł się urażony przez to :( Biedny Jemilo.. wkońcu ktoś zauważył że złodziej B)

jTcRYR7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...