Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry.

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po kilkumiesięcznej przerwie od Wot'a, postanowiłem wrócić. Jak zawsze pamiętam, moją pierwszą linią, był czołg T30 (Kiedyś HTek), zawsze go chciałem mieć, ale niestety wbił się na Niszczyciela czołgów, chcę zacząć grę od nowa, nie jakieś KW, Isy, i inne tego typu gówna, Mówię tak ponieważ no niby te czołgi mają te swoje z*******e działa, ale są też ich poważne wady, naprzykład papierowaty IS-8, którym no .. po prostu nie ma nerwów grać.

Piszę ten temat, żeby zapytać się was, doświadczonych graczy, czy może gracie linią do E5, i chciałbym poznać wasze propozycje co do gry nimi, jak nimi grać, szarżować, defend.. Podstawowe informacje.

Opublikowano

E5 to świetny czołg. VII I VIII mają dobre wieże. Ogólnie linia przyjemna,jak na starym ,starym koncie brata grałem to każdy czołg jest przyjemny w graniu. Na X to może być szarża jak jesteś w plutku a przeciwna drużyna ma wolne tds

Opublikowano

E5 ma słabe zastosowania w CW jedynie to chyba na mapach miejskich teraz i to nielicznie /1,2 na drużynę/ oczywiście w tych klanach w których można sobie pozwolić na wybór ;] 

Proponuję linie medów francuskich kończących na BC, linie radziecką medów do obj 140, linie td rosyjską do obj 263,linie francuską do 50B, japońską do STB-1 /super sprawa na CW jeśli grasz w wolfpackach/, linie artyleri brytyjskiej do CGC bądz linię amerykańską do t57, ma lekkiego nerfa ale i tak 4 pestki w kapsie robią swoją robotę.

To masz zestawienie czołgów najlepszych wg mnie do CW, jak grasz 4fun to wybór e5 nie jest wcale taki zły ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...