Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak. Od razu zaznaczam, że to przypadek, że piszę to akurat przed świętami, nie potrzebuję jakiegoś gwałtownego przyrostu pieniędzy nagle.  Pewnie zaraz hejt będzie, że tematy były. Nie orientuje się, nie znam się dlatego wolę nowy napisać, a może tamte metody są stare. Proszę o wypowiedzi osób, tylko które mają coś sensownego do powiedzenia.  W każdym razie chciałem zapytać o zarobki przez internet. Uploadowanie fake cracków odpada, to nie dla mnie. Raz próbowałem i po prostu potem wszystko mi się rozpieprzyło no i tyle. Ale inne sposoby jestem otwarty. Konto w banku jest, jakieś kwoty do inwestycji mógłbym włożyć, nie duże ale zawsze coś. Jestem pojętny, więc nie trzeba by dużo tłumaczyć. No i liczę na jakieś pozytywy. Na pracę poza domem nie mam czasu, a możliwość mam, dopiero po maturze za nią złapię. Piona!

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jeżeli uważasz się za człowieka pojętnego na Twój dobry początek zarobkowy polecam tworzenie stron na zamówienie, szablonów, skryptów, modyfikacji.

Oczywiście nie są to gówniane pieniądze jak np. za surfy w necie, tylko już troszkę większa suma.

Początkowo koksów nie zarobisz, ale jak powiadasz że nie masz czasu na pracę poza domem postaraj się o zakup książek które przygotowują Cię do nauki początkowych języków HTML, następnie wykonasz wstępne projekty jak będziesz się czuł w tym dobrze to masz wielkie pole do popisu.

Opublikowano

Nikt ci nie poda dobrego sposobu na zarobek w sieci ot tak, za darmo ;) nie znam cie, czemu mialbym sie dzielić z tobą wiedzą?

oczywiście zaraz tu bedziesz miał z 50 postów o jakichś pierdołach typu http://realne-zarabianie.blogspot.com/

ale żeby naprawdę zarabiać w internecie potrzeba dużo pracy, sporo inteligencji, wyczucia i odrobiny szczęścia

Opublikowano

Jeśli jesteś ministrantem/lektorem zarobisz ok. 350 zł z kolędy.

Przez neta to reflinki, typu adf.ly

Opublikowano

Nikt nie napiszę Ci jak zarobić... Nawet w prawdziwym życiu nikt Ci nie powie jak zarobić.

Przez Internet nie zarobisz jak nie chce Ci się myśleć samemu i szukać. Na tacy za darmo nic nie ma.

Opublikowano

Wiele osób próbują wybić się na YT i na tym zarabiać. To jednak jest bardzo czasochłonne i nie każdy się do tego nadaje. 

Z prostszych sposobów na zarabianie jest np. prowadzenie bloga. Wstawiając reklamy można otrzymać ciekawą sumę pieniędzy oraz interesujące produkty. Wymaga jednak to także dużego nakładu pracy i czasu. 

W internecie można zarobić także na grafice - tworzeniu sygnatur, log, wyglądów stron, bannerów, tłumaczeniu i tworzeniu reklam ( wymagana znajomość angielskiego ), serwerów czy pisaniu skryptów. Nie jest to łatwe dla zwykłego użytkownika, gdyż wymaga umiejętności. 

Dlatego też.. Masz jakieś zdolności czy ukryte talenty? Coś, co jest w stanie zagwarantować Ci prace? 

~ ~

Opublikowano

Zrób coś kreatywnego np. Hosting dla zdjęć które po odsłonięciu znikają z "chmury" Coś al'a snapchat. 

Niby było to takie prozaiczne i  w ogóle nawet głupiec na to mógłby wpaść ale czemu przez tyle lat nikt czegoś takiego nie wymyślił ? :)

Grunt to bycie kreatywnym i cierpliwym. A zarabianie na oszukiwaniu innych ludzi i wykorzystywaniu ich naiwności czy głupoty to jak okradanie staruszek :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Inwestowanie kieszonkowego w złoto, skracanie linków, zdobywanie przedmiotów w znanej grze i ich sprzedawanie, np. jak była premiera Diablo 3.

Opublikowano

Zależy na jaki zarobek liczysz, chcesz coś łatwego? Robisz fake konto żeńskie z zdjęciem jakiejś laski na facebook, dołączasz do wielu grup, możesz znaleść różne skrypty aby z automatu dołączać do wielu, piszesz post, typu." Jak wygląda moje ciało ? i link z shorte sub, sms zdjęcia. To jest tylko przykład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...