Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inwestuj. Paid Verts, DigAdz - Revenue Share

Badus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że reżym panujący na forum nie zabrania rozmów na takie tematy. (W regulaminie nigdzie nie dopatrzyłem się informacji na ten temat. Wklejane linki nie są reflinkami!)

Cześć wszystkim!

Dzisiaj chciałbym Wam przybliżyć programy typu Renenue Share. Dowiecie się, że zarabianie na nich jest proste, ale również niesie ze sobą ryzyko. (Tylko jeśli wchodzisz ze wkładem własnym)

O co tu chodzi?
Siedzę trochę w branży inwestowania w internecie. Dlatego chciałbym pokazać Wam, że też możecie odnieść sukces i zarabiać BEZ WKŁADU WŁASNEGO Zaczynałem kompletnie od 0, dzisiaj mogę cieszyć się przychodami rzędu 15/20$ tygodniowo. (Nie jest to co prawda dużo, jednak dla 20 latka, 10 min dziennie poświęconych w  programach typu Revenue Share to pestka, a dodatkowo codziennie się rozwijam. Obok mojej codziennej pracy jest to źródło dodatkowego dochodu, ale przede wszystkim zabawa i spełnianie marzeń. Zawsze chciałem w coś inwestować). 
Gadasz głupoty na pewno nic nie płacą:
854451417266529408193.jpg
(inwestycjewinternecie.pl)

Jak zacząłem przygodę?
Pewnie tak, jak większość osób w moim wieku, poszukiwałem źródeł gotówki na wydatki w grach mmo. Początkowo z programów zarabiałem 1$/2$, w końcu pozwoliło to na zainwestowanie w lepszy program jakim jest PaidVerts, dopiero ten program przyniósł mi realne i poważne zyski. Jednak od jego startu minęło już trochę czasu i coraz mniej osób na nim zarabia. (Chociaż nadal są to stawki najlepsze w sieci)

Jeśli nie PaidVerts to co?
 DigAdz. 

Czym jest DigAdz?
DigAdz to program typu Revenue Share. Oferuje inwestorom zysk rzędu 150%. W przeddzień startu ma ponad 20 tysięcy zarejestrowanych inwestorów. Daje to ogromne możliwości zarówno dla Ciebie jak i dla Twórcy programu!

Wiem już dużo więcej o programie. Okazuje się, że będzie pierwszą kopią PaidVerts - co oznacza, że prawdopodobieństwo zarobku będzie równie duże!. 

Wszystkiego można dowiedzieć się z filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=Z25fnuHAQX8 , a dla leniwych lub nieznających angielskiego wypiszę najważniejsze pkt:

# Możesz zarabiać bez wkładu własnego!
# Szansa na bonusowe $ za klikanie reklam dziennych
# 10 reklam które musisz wyklikać by dostać reklamy z Twojego progu pkt. 
# Produktem jest BundleAd (reklama)

Zakup paczki od $
# W paczce otrzymujesz:
$ 50 wyświetleń Twojej strony
$ 100 wyświetleń bannera o rozmiarze 728x90px
$ 200 wyświetleń bannera o rozmiarze 468x60px
$ 300 wyświetleń bannera o rozmiarze 125x125px
$ Za wydane $1 otrzymujemy 1500 pkt. Są one odpowiednikiem pkt. BAP w PaidVerts

# Będzie 11 poziomów, a w zależności od posiadanych pkt zostaniemy przydzieleni do grupy (Im więcej pkt, tym wyżej jesteśmy i więcej zarabiamy)

Point Level 1 ........ 800 to 4.5k
Point Level 2 ........ 4.5k to 10.5k
Point Level 3 ........ 10.5k to 22.5k
Point Level 4 ........ 22.5k to 45k
Point Level 5 ........ 45k to 82.5k
Point Level 6 ........ 82.5k to 165k
Point Level 7 ........ 165k to 330k
Point Level 8 ........ 330k to 660k
Point Level 9 ........ 660k to 1.35m
Point Level 10 ........ 1.35m to 2.7m

Point Level 11 ....... 2.7m to 7.5m

# Ważne jest abyśmy byli jak najwyżej, aby zarabiać najwięcej 
# Dostępne są również 3 ulepszenia, które można porównać do tych znanych z PaidVerts (o nich więcej gdy się bliżej zapoznam)

Mamy tutaj więc program który kopiuje dobre nawyki od PaidVerts i dodaje swoje rozwiązania by jeszcze go usprawnić. Sam fakt że w fazie pre-alpha program uzyskał ponad 22 tysiące użytkowników, świadczy o możliwościach i potencjale programu. 

Kto to stworzył?
BeeJay, osoba odpowiedzialna min. za https://adbonuz.com/ , który do tej pory wypłaca dobre pieniądze użytkownikom. 

Skąd mam wiedzieć, że to się opłaca?
Tak jak wyżej napisałem. Administratorem jest BeeJay, który ma doświadczenie w tworzeniu podobnych programów i poza mną zaufało mu kilka tysięcy osób które łącznie wypłaciło ponad

$245 tysięcy!

A teraz konkrety:
Program wystartował 29.11.2014 o godzinie 18.00. 

Ile zainwestować by szybko zarobić?
Nie podam Ci liczb, ale ja wchodzę za ok 100$, jednak jeśli nie masz kasy, to nie musisz się przejmować tutaj ją zdobędziesz!

Strona www:

digadz.com

(Chcesz podziękować za informacje? Potrzebujesz więcej szczegółów? Wprowadzić Cię w system? Napisz do mnie na PW)

Wszystkie sceptycznie nastawione osoby zapraszam do dyskusji nt. zarabiania w internecie. 
Temat będzie na bieżąco updejtowany. Już po starcie codziennie nowe informacje!

$Dziennik Inwestycji:

02.12.2014

Nadal czekam na wprowadzenie PayPal'a do systemu płatniczego, podobno ma być dostępny jutro(środa) lub w czwartek. Myślę, że początkową planowaną kwotę inwestycji zwiększę do ze $100 do $120, do pozwoli mi znaleźć się w wyżej grupie "płac" i od razu zarabiać więcej. Jak tylko paypal zostanie dodany, obiecuję kolejny wpis do dziennika. 

03.12.2014

Ok. PayPal dostępny od dzisiaj. Naliczają stosunkowo dużą prowizję za wpłatę. Jednak przy tej inwestycji sama prowizja zwróci się w 2-3 dni :)
Żeby nie być gołosłownym:

884141417644144408193.jpg

Wpłaciłem "tylko" $110, gdyż zostało wprowadzone ograniczenie wpłat z PayPal'a do $120 dziennie. Jutro wpłacę pozostałe $10. 

937381417644144408193.jpg

Jak widać znajduję się w dolnej granicy 7 poziomu. Dlatego ważne dla mnie będzie, szybkie reinwestowanie, by nie spaść niżej, aby nie mieć ani jednego dnia rozliczeniowego z mniejszą stawką. Aktualnie planuje tylko i wyłącznie reinwestować. Jednak nie wykluczam kolejnych wpłat, żeby wybić się 2 - 3 grupy wyżej. Jutro postaram się wkleić screeny z reklam jakie otrzymam :)

04.12.2014

Mam nadzieję, że tym screenem pozbawie wątpliwości wszystkich niezdecydowanych i udowodnię w jak łatwy sposób można pomnażać kasę - za pomocą internetu! 
Za uzyskane pieniądze planuje wykupić usługę premium 1 za $3. Reszta do reinwestycji. 
Z zainwestowanych $110 w pierwszym rozliczeniu otrzymałem mniej więcej tyle:

561771417711881408193.jpg

Opublikowano

Bardzo ładnie zrobione, gdyby nie wiek to sam bym zaczął się w to bawić, bo wydaję się bardzo wiarygodne i za zainwestowanie ok. 5dolarów można zarobić 5 razy większą sumkę bez problemu.

Fajne jest to, że można sobie bez problemu dorobić bez żadnego dodatkowego wykształcenia, które zdobędziemy w szkolę btw. Śmieszy mnie to, że niektórzy praktycznie nic nie robiąc zarabiają tyle, a nawet więcej ile zarabia człowiek siedzący w pracy 8h przy ciężkiej pracy fizycznej.

Opublikowano

Bardzo ładnie zrobione, gdyby nie wiek to sam bym zaczął się w to bawić, bo wydaję się bardzo wiarygodne i za zainwestowanie ok. 5dolarów można zarobić 5 razy większą sumkę bez problemu.

Fajne jest to, że można sobie bez problemu dorobić bez żadnego dodatkowego wykształcenia, które zdobędziemy w szkolę btw. Śmieszy mnie to, że niektórzy praktycznie nic nie robiąc zarabiają tyle, a nawet więcej ile zarabia człowiek siedzący w pracy 8h przy ciężkiej pracy fizycznej.

Dokładnie bo o to właśnie w tym chodzi. Najlepiej się tym bawić mając już konto paypal np. :). Czyli nie koniecznie trzeba mieć te 18% i również nie koniecznie trzeba inwestować na start. Ale jak wiadomo inwestycja przyśpiesza Twój rozwój. 

Opublikowano
Witajcie. Dzisiaj przybliżę Wam kolejny, a zarazem mój pierwszy program w którym wziąłem udział! 

Paid Verts jest dzieckiem strony MaTrafficValue, który od 3 lat jest wiarygodny i wypłaca sumiennie uczestnikom pieniążki, DUŻE PIENIĄDZE.
PV wystartował 1 kwietnia tego roku, co daje okazję do szybkiego startu i lepszych zysków. Na początku kwietnia zyskał już 5,000 uczestników, co teraz liczy 70,000. Nieźle co ?

Firma jest w pełni zarejestrowana w samej Belizie ! Co daje jej jeszcze większą autentyczność i powagę !

Konto z Paid Verts jest połączone z MyTrafficValue, więc z jednego konta możemy mieć 2x więcej zysków, ale trzeba troszkę więcej czasu poświęcić. Według mnie jest warte świeczki.

451771417533734408193.pngCechy programu451771417533734408193.png

$Z perspektywy reklamodawcy już na starcie mamy dość duży traffic oraz 5 tysięcy zarejestrowanych użytkowników.
$Jedna reklama polega na przekopiowaniu 3 linii tekstu i spędzeniu na stronie 30 sekund
$Profile użytkowników z takimi statystykami jak traffic value, gaming volume itp, niedługo po starcie będzie można tworzyć targetowane kampanie reklamowe, np. dla użytkowników którzy łącznie wpłacili > 100$ czy też postawili określoną sumę w kasynie. Chyba żadna platforma nie może się poszczycić dostępem do takich statystyk, tutaj wszystkie te dane są brane z projektu bazowego.
$Tania reklama, już od 1$ dostajemy 50 wyświetleń naszej strony oraz 25 wyświetleń bannera 728*90px oraz 100 wyświetleń bannera 125×125.
$Dużo statystyk dotyczących naszych kampanii reklamowych z perspektywy inwestora
$Doświadczony admin
$Dość fajne procesory płatnicze, a budowa programu pozwoli na akceptację kolejnych zaraz po starcie
$Duża baza inwestorów na start
$Możliwość inwestycji już od dolara więc tez częstej re inwestycji.
$Program nie działa jak typowy schemat ponzi’ego, część środków jest inwestowana w plan 250% w projekcie „bazowym” który na ten moment działa bardzo sprawnie. IMO PV nie „zdechnie” więc po tygodniu czy dwóch, wręcz przeciwnie, największe naliczenia pojawią się jakoś 3-5 tygodni od startu- jako że zamknięte inwestycje dzielone są w 100% dla reklamodawców.
$Wysokie prowizje dla polecających
$Wszystkie naliczenia trafiają na paidverts balance, można więc je wypłacić inną droga niż była robiona wpłata. Przykładowo wpłacamy z STP, a zyski wypłacamy na PayPala
$Transparentność, dużo statystyk, strona bardzo prosta w obsłudze.

W Skrócie:

$Pracujesz kiedy chcesz i jak chcesz
$Nie płacisz podatków
$Wszystko zależy od Ciebie ile zarobisz
$Rozwijasz swoją inteligencję finansową - tego nie uczą w szkole!
$Wypracowujesz swoją niezależność finansową

451771417533734408193.pngKim są osoby odpowiedzialne ? Mogę im zaufać ?451771417533734408193.png

Administratorem i "wodzem" projektu jest Jo William Cook(można znaleźć na facebook'u)
Który także prowadzi MyTrafficValue od 3 lat i cieszy się popularnością.
Jest on osobą "ludzką", do której można mieć kontakt bezpośredni i jest bardzo i to bardzo miła osobą, rozwiązała nie jeden mój problem 648821417533734408193.png Oczywiście znajomość angielskiego do rozmowy 648821417533734408193.png

451771417533734408193.pngPrzejdźmy powoli do samego programu451771417533734408193.png

Jakby to ubrać w słowa, nie jest to typowa pasywna inwestycja, działa to w postaci wyklikiwania reklam, które dostajemy codziennie. Mieszanka PTC i RevenueShare.
Stawki jakie otrzymamy za dane reklamy zależne są od naszej ilości BAP(Bonus Ad Point) oraz powodzeniem strony, która jest moim zdaniem TOP 1 na rynku ! O to nie ma co się martwić, że w najbliższym czasie wszystko puści i ucieknie z naszą kasą 648821417533734408193.png

Swojego pierwszego dolara zdobyłem bardzo szybko, zaledwie w 10 dni od rejestracji.

451771417533734408193.pngTo wszystko DARMOWE !451771417533734408193.png

Oczywiście, jeśli by takie nie było, nie zakładałbym tutaj tematu 648821417533734408193.png Na początek dostajemy reklamy, które aktywują nasze konto i doładowują nasze BAP, których musimy mieć jak najwięcej, TO BARDZO WAŻNE, loguj się codziennie to tylko parę minut a zyski są OGROMNE !

451771417533734408193.pngJakie są zarobki?451771417533734408193.png

Wszystko zależy od nas, czy sumiennie będziemy wyklikiwać dzienne reklamy i nie wydawać BAP na gry, które są także umieszczone, czy poddać się na starcie.
Warto dodać, że występują różne udogodnienia, które można później zakupić w trakcie projektu. Więcej musicie doczytać sami, bo zajmie mi to wieki i nikomu nie będzie się chciało czytać 648821417533734408193.png Czym mamy więcej BAP, tym nasze reklamy stają się wyżej płatne, wyżeracze dochodzą do 700$ ZA JEDNĄ REKLAMĘ ! Natomiast ci mniejsi sumiennie mogą dogonić tych z wyższej półki. Oczywiście możemy zakupić pakiety reklam za pieniądze:

1. Zebrane na portalu za darmo.
2. Wykupić i przelać na konto pieniążki, 1 pakiet kosztuje 1$ co daje nam kilkanaście reklam, które są już więcej warte i zwracają sie nam z nadwyżką.

1 pakiet kosztuje 1$ co daje nam 3100 BAP, system odejmie nam BAP za pojawienie się reklam płatnych, ale tylko w wysokości 2000. Reasumując zostaje nam na czystko 1100 BAP, które już zostają na dobre, przy następnym zakupie mamy 2200+ i tak dalej, a to nie koniec, dzięki wyższym pkt BAP mamy droższe reklamy, co za tym idzie ten proces z dnia na dzień przyśpiesza.

451771417533734408193.pngIle naprawdę można zarobić?451771417533734408193.png

Na prośbę osób z tematu przedstawię ile można mniej więcej zarobić na miesiąc.

Na początku mały przelicznik równowartości wszystkich reklam, które się sumują i dają:

1000 BAP - 0,50 $

198871417533735408193.png

Widzimy, że osoba ta wypłaca regularnie sobie kaskę co miesiąc w różnych ilościach, dodam, że strona jest od 04/01/2014, więc Pan powyżej wypłacił sobie po 16 dniach 10$.

Jo daje Ci wędkę, rybę złów sobie sam.

-----------WAŻNE !-----------

Strona www: 
https://www.paidverts.com/
(Jeśli chcesz podziękować za informacje, dowiedzieć się więcej to zapraszam na PW :) )

Na początku bez inwestycji nie dojdziemy tak szybko do 1$ trzeba na to około 12-14 dni, więc nie zniechęcajcie się na początek. Sam to przechodziłem z zerem a na chwilę obecną reinwestuje cotygodniowo 10 - 15$.

Wytrwałość i systematyczność to tutaj słowo kluczowe.

POWODZENIA mali inwestorzy!

--------------------------------------------------

FAQ:

Będę uzupełniać w miarę zadawanych pytań! 

Opublikowano

Kolejny wpis w Dzienniku Inwestycji - DigAdz

03.12.2014
Ok. PayPal dostępny od dzisiaj. Naliczają stosunkowo dużą prowizję za wpłatę. Jednak przy tej inwestycji sama prowizja zwróci się w 2-3 dni :)
Żeby nie być gołosłownym:

921941417644247408193.jpg

Wpłaciłem "tylko" $110, gdyż zostało wprowadzone ograniczenie wpłat z PayPal'a do $120 dziennie. Jutro wpłacę pozostałe $10. 

969631417644247408193.jpg

Jak widać znajduję się w dolnej granicy 7 poziomu. Dlatego ważne dla mnie będzie, szybkie reinwestowanie, by nie spaść niżej, aby nie mieć ani jednego dnia rozliczeniowego z mniejszą stawką. Aktualnie planuje tylko i wyłącznie reinwestować. Jednak nie wykluczam kolejnych wpłat, żeby wybić się 2 - 3 grupy wyżej. Jutro postaram się wkleić screeny z reklam jakie otrzymam :)

Opublikowano

Kolejny wpis w dzienniku inwestycji DigAdz

04.12.2014

Mam nadzieję, że tym screenem pozbawie wątpliwości wszystkich niezdecydowanych i udowodnię w jak łatwy sposób można pomnażać kasę - za pomocą internetu! 
Za uzyskane pieniądze planuje wykupić usługę premium 1 za $3. Reszta do reinwestycji. 
Z zainwestowanych $110 w pierwszym rozliczeniu otrzymałem mniej więcej tyle:

mj3t8o.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, jak mógłbym wpłacić pieniądze na PayPal, konta bankowego nie posiadam.

CPU: AMD FX 8350    GPU: GTX 760 2GB   PSU: Deus G1    MOBO: GIGABYTE 970A-DS3P   RAM: 8GB

Opublikowano

Nie wiem czy jest taka możliwość. Ale wchodząc w PayPal ->Dodaj Środki -> Dodaj środki (w kilka dni), być może można wykonać wpłatę za pomocą zwykłego przelewu na poczcie. 
Jeśli się nie da, to co za problem poprosić kuzyna, starszego brata etc o wpłatę kasy? 

btw. Jeśli chcesz zarabiać nie musisz wcale nic wpłacać, jednak zanim zarobisz to trochę czasu upłynie. Odezwij się na pw to wyjaśnię zasadę działania Teamu w DigAdz i prowizji płynących z bycia w "zespole"

Opublikowano

Mam pytanie, jak mógłbym wpłacić pieniądze na PayPal, konta bankowego nie posiadam.

Możesz coś sprzedać na necie i jako zapłatę poproś o kasę na paypala.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu poklikalem na paidverts zarobiłem 0.70 § I straciłem chęci, spróbuje zrobić ten przelew na poczcie. Nie da się w jakimś sposobem paysafecardem?

CPU: AMD FX 8350    GPU: GTX 760 2GB   PSU: Deus G1    MOBO: GIGABYTE 970A-DS3P   RAM: 8GB

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu poklikalem na paidverts zarobiłem 0.70 § I straciłem chęci, spróbuje zrobić ten przelew na poczcie. Nie da się w jakimś sposobem paysafecardem?

Możesz komuś co najwyżej sprzedać to PSC za kase na paypala.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Znasz jakiegoś człowieka który by skupowal te kody ( zaufanego)? :D

Opublikowano

blfdua.jpg

Już wiem, ze zakup ulepszenia za $21 (Hunter Pro) był nieopłacalny - żeby był opłacalny musi wypracować co najmniej 2,5 krotny zysk ok $50. 
Na pewno wykupię ponownie ulepszenie Hunter, które kosztuje $3, a jak widać przyniosło zysk 6 krotny. 
A jak to u Was wygląda? 

Opublikowano

No to pora zacząć zarabiać. :D Może kiedyś to ogarnę i zarobię z 0.5$ :D

0.01$ już jest. :D

O co chodzi z tym zakładaniem swojej kampanii reklamowej? Chcę założyć i proszą mnie o podanie adresu URL strony którą chcę reklamować. Jakie strony mogę wybrać? Muszą być jakieś partnerskie strony tego paidverts? Może ktoś podać jaką stronę reklamuje?

Opublikowano

Kam? ile teraz zarabiasz tak tygodniowo xD aby założyć tam konto trzeba mieć 18 lat czy wystarczy konto PP, druga sprawa można mieć kilka kont? oraz jak jest z rozliczeniem podatkowym w tym wypatku? 

Opublikowano

Kam? ile teraz zarabiasz tak tygodniowo xD aby założyć tam konto trzeba mieć 18 lat czy wystarczy konto PP, druga sprawa można mieć kilka kont? oraz jak jest z rozliczeniem podatkowym w tym wypatku? 

W Paidverts nie potrzeba 18 lat. A kilku kont nie można mieć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Po zainwestowaniu $110 w ciągu 10 dni wyciągnąłem $56 :). Naliczenia na starcie były dużo większe nawet po $20 w mojej grupie. Teraz oscylują na granicy $10. 

Nie nie musisz mieć 18 lat. Konto PayPal wystarczy. Rozliczasz się po przekroczeniu kwoty wolnej od podatku, albo robisz tak, żeby się nie musieć rozliczać :) 

Jeśli są tutaj osoby które chcą inwestować ponad 1000 zł, to polecam:

partner.disign.pl

Więcej tutaj: 

disign.pl 

Być może w przyszłości opisze ile wyciągnąłem przy inwestycji 35 tys na 187 dni :) 

Opublikowano

@Badus Opłaca się kupować na PaidVerts te upgrade?

Moim zdaniem średnio się opłaca. Jeśli dopiero zaczynasz, to lepiej reinwestować w BAP, aniżeli wykupywać ulepszenia. 

Najbardziej opłacalnym upgradem jest wykup reklam z recyklingu + ustawienie filtru reklam od danej wartości np. 0.05. Dzięki temu można otrzymać czasem nawet reklamę $5 :) 

Opublikowano

@"Badus" Opłaca się kupować na PaidVerts te upgrade?

Nie. Ja kiedyś bawiłem się z pv i po tym upgrade było 100 i więcej reklam nawet nie 1$ warte

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jeżeli mam 450 BAP`ów, około północy znikły mi BAPy i "kupiło" mi za nie reklamy za ~0.2$. bawię się w to 4 dni i nie przeszkadza mi to, ale mam pytanko odnośnie tego.

Jak są te rangi, od iluś tam BAPów do iluś jest 1 ranga itd. To czy wszystkie BAPy jakie zarobiłem sumują mi się gdzieś i mam teraz ~1.5k BAP czy jak kupują mi się te reklamy to znikają mi one na zawsze?

Opublikowano

Jeżeli mam 450 BAP`ów, około północy znikły mi BAPy i "kupiło" mi za nie reklamy za ~0.2$. bawię się w to 4 dni i nie przeszkadza mi to, ale mam pytanko odnośnie tego.

Jak są te rangi, od iluś tam BAPów do iluś jest 1 ranga itd. To czy wszystkie BAPy jakie zarobiłem sumują mi się gdzieś i mam teraz ~1.5k BAP czy jak kupują mi się te reklamy to znikają mi one na zawsze?

To wygląda tak. 

Przedstawie Ci jak to wygląda w DigAdz, (w paidverts jest tak samo, tylko inne liczby)

Za $1 dostajesz 1500 pkt.  Jednak musisz wiedzieć, że każda reklama jaką otrzymasz np za $1 zabierze Ci 1000 pkt. W tym momencie masz na koncie 1$ i 500 pkt. Inwestujesz 1$ i masz już 2000 tys pkt. Trzeba stosować taktykę 70/30. 70% zarobków z reklam inwestujesz (żeby utrzymać się na danym poziomie), 30% odkładasz do portfela, albo inwestujesz żeby znaleźć się wyżej. 

Tak wyglądają naliczenia: (śledź ich forum, zwłaszcza zakładkę NEWS, codziennie są informacje dot. naliczeń)

100 to 1599 …............... 0 …....................... 0 …......................... 20443 …............... 0

1600 to 12000 …............... 0.0375 …............... 2141.2125 …............... 9995 …............... 0.2142283642

12000 to 24000 …............... 0.025 …............... 1427.475 …............... 4087 …............... 0.3492720822

24k to 48k …............... 0.05 …............... 2854.95 …............... 3799 …............... 0.7515003948

48k to 96k …............... 0.07 …............... 3996.93 …............... 3753 …............... 1.0649960032

96k to 180k …............... 0.085 …............... 4853.415 …............... 2830 …............... 1.7149876325

180k to 360k …............... 0.09 …............... 5138.91 …............... 2468 …............... 2.0822163695

360k to 720k …............... 0.075 …............... 4282.425 …............... 1361 …............... 3.146528288

720k to 1.5m …............... 0.085 …............... 4853.415 …............... 827 …............... 5.8687001209

1.5m to 3m …............... 0.1 …............... 5709.9 …............... 444 …............... 12.8601351351

3m to 6m …............... 0.09 …............... 5138.91 …............... 245 …............... 20.9751428571

6m to 20m …............... 0.105 …............... 5995.395 …............... 140 …............... 42.82425

20m+ …............... 0.075 …............... 4282.425 …............... 33 …............... 129.7704545455

50m+ …............... 0.04 …............... 2283.96 …............... 6 …............... 380.66

100m+ …............... 0.0725 4139.6775 …............... 7 …............... 591.3825

500m+ …............... 0 …............... 0 …............... 0 …............... 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...