Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradniki do lola i nie tylko w moim wykonaniu

wilczek1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , jestem Bartek i chciałbym troszkę zwrócić na siebie uwagę . Jako , że zaczynam drogę z YT , więc postanowiłem tutaj się ukazać . Za nim zajrzycie na mój kanał , to przeczytajcie poniższe punkty.

1.Tak nagrywam lola , zaczynałem od tego , ale , że lol jest grą ciężką do nagrania i przyciągnięcia uwagi widza (40 minut film zwykłej gry trochę nudzi) , także postanowiłem robić poradniki i montagę i tu się zaczyna haczyk który opisze w drugim ptk.

2.Po pewnym czasie nagrywania lola , i walczeniem z czasem , który muszę poświęcić , np na montage , jest to około tydzien , czasem krócej , zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. 

3.Poradniki , to jeszcze dłużej zajmowało . Nagrać idealnie mowę , bez żadnych zachwianek , zmiany intonacji głosu itp , też zajmowało bardzo długi czas.

4.Czasem od lola , potrzebuje przerwy , więc wiążę to się , że nie bedzie z tej gry nagrań , ale wtedy nagrywam coś innego i sądzę , że coś lepszego do oglądania . No bo po co ma ktoś coś oglądać , np 40 minut gry , jak sam może iść i zagrać.

Więc teraz przeczytałeś wszystko co powinno uchronić mnie przed niepotrzebnymi zażaleniami , że to jest kategoria forum lol a nie "gry". Nagrywam wszystko , co jest fajne , śmieszne . Mam zamiar was rozluźnić kiedy będziecie mnie oglądać . Np siadacie sobie wieczorem przed kompem nie chce wam się w coś grać , siedzicie sobie z ciepłą kawą , albo herbata i spędzacie od 2 do 10 minut ze mną. Jestem na prawdę bardzo otwartą osobą co slychać na filmach , a nie długo będzie widać i myślę , że potrafie dobrze "dogadać" się z odbiorcą . Obecnie zajmuje się Dead Island Epidemic , który jest w otwartej fazie beta i filmikami gdzie gram w naprawdę nietypowe gry , ale tylko po to żeby trochę się pośmiać albo sam do siebie flejmić i nie odbieraj tego źle bo ja nikogo nie urażam , ja to mówię do siebie , przyjrzyj się , ja tego nie pisze do drugiej osoby.

Jeżeli mój kanał ci się nie podoba to nie wygarniaj tego tutaj . Ja wiem , że jakość mikrofonu mogłaby być lepsza , ale nie będę wydawał +500zł na sprzęt kiedy mam 30 subów. Więc mam nadzieje , że mój kanał wam podpasuje i pomożecie mi się rozwinąć , że będę miał dla kogo to nagrywać. Ja zostawiam wam link do mojego kanału i do FanPage gdzie praktycznie codziennie dodaje nowe klipy , a jak nie dodaje , to i tak się do was odezwę , z jakąś nietypową sytuacją , która mi się np przytrafiła. 

DO ADMINISTRACJI : Nie ogarniam zbytnio działów tego forum , bo mało tutaj przebywam , ale jeżeli ten temat narusza jakieś procedury , albo znajduje się w złym dziale proszę mnie poinformować , albo przenieść do odpowiedniego miejsca. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...