Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrójne kliki.

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem, ponieważ nie nadążam na szybkich 3 klikach.
Wiem, że znajomi lecą to jednym palcem, a ja jedynie dwoma mogę próbować i wychodzi raczej średnio.

Mapa na której gram : https://osu.ppy.sh/s/68893

Jakieś porady ktoś coś ?

Z góry wielkie dzięki :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Wystarczy napiąć trochę bardziej mięśnie w dłoni i nie odrywać palców od klawiatury mocno tylko jeśli mainujesz Z jako główny klawisz to 'z' potem 'x' i 'z' czyli na jednego circle'a tylko używasz jednego palca, ale z czasem już normalnie będziesz to robił bez żadnego wysiłku, tylko odruchowo i bez napinania mięśni.

Opublikowano

Graj różne mapy ze streamami, a nauczysz się raz dwa. Ja miałem taki sam problem jak zaczynałem, dzisiaj nie widzę żadnego problemu i teraz nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żebym nie mógł tego zrobić. :D Trening czyni mistrza.

Opublikowano

@Zarax

Streamy sobie powoli ćwiczę na Long Stream Practice Maps, 120BPM póki co, combo w okolicach 500+ mój rekord. Coś koło 400 normalnie daję radę, ale to dwa palce,a nie jeden.

Ćwiczę sobie codziennie, bo właściwie codziennie dobrze się bawię przy osu ^^

@atrix

Już odpalam :D

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Na twoim rankingu, jeszcze nie masz co się uczyć szybkiego single tap'a, bo on jest przydatny dopiero gdy zaczynasz już grać hardy/insane z DT, a tak nie masz co się męczyć na razie tylko spokojnie używaj 2 placów.

Opublikowano

W takim razie dzięki wszystkim za pomoc, temat można zamknąć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...