Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AslanMT2.eu Medium-Easy

AslanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam, administracja dobrze wie czemu - sponsor

Co ma sponsor do serwera? Jeżeli jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie za wsparcie finansowe. 

Opublikowano

Serwer, pompa w płynie tylko grać 

Kto wpada ze znajomych ? PW 

Bardzo dopasowanie wszystko do lvl z tego co widzę // Estetycznie też sie liczy 

Pozdrawiam by OrginMen9

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

1. Czy zwiększony jest resp bossów jak i metinów podstawowych - mam na myśli Metiny w Red Lesie / Wódz Orków, Best Kapitan itp.

2. Czy będzie jakiś Event Świąteczny?

Życzę udanego startu, stary Aslan był zajebistym serwerem, lecz administracja była jaka była. Jeżeli tutaj się to poprawi + bugi są naprawione to serwer bardzo przyjemny będzie :)

Polecam póki co.

Opublikowano

<script> //</script>

Pierwszy Aslan Stał równy Miesiąc.

<script> //</script>

Padł po Miesiącu ta odsłona jest zupełnie inna.

<script> //</script>

Każdy ma swój gust. To że przepadasz za serwerami z 2k10 to twoja indywidualna sprawa.

Akurat na serwerze nie byłeś więc stwierdzenie że wszystko jest stawiane na "gotowcu" jest nietrafne. 

~Hazard

Nie byłem? Haha! Przez cały czas grałem na takich serwerach, i znam te syfy. Te nużące się zbroje, miecze, skrypty.. Po prostu kolejny Medium postawiony albo na jakąś chwilę, albo dla $$.

Opublikowano

Nie byłem? Haha! Przez cały czas grałem na takich serwerach, i znam te syfy. Te nużące się zbroje, miecze, skrypty.. Po prostu kolejny Medium postawiony albo na jakąś chwilę, albo dla $$.

Tak czytam i trochę nie dowierzam co nie pasuje tobie w zbroja itp ? To jest metin tak było będzie i tego nei zmienisz jakiś klimat trzeba utrzymać, a nie jak na innych serwerach całkowicie pozmieniane miasta,zbroje itp to jest chore !! 

Beta ? 

Klient mniej więcej za ile ? I jaka waga clienta ? 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie! Na pewno zawitam na starcie! 

Szykuje się może jakaś gildia? Jeżeli tak to niech ktoś napisze na pw. :D

Powodzenia i do zobaczenia na starcie! =D

Opublikowano

Rozmawiamy o aktualnej wersji AslanMT2.

Jeżeli masz problem zapraszamy na Pw.

a tak od Siebie.

Nie byłeś nie widziałeś nie wypowiadaj się odnośnie tego co nie zostało ujęte w prezentacji.

Opublikowano

1. Czy zwiększony jest resp bossów jak i metinów podstawowych - mam na myśli Metiny w Red Lesie / Wódz Orków, Best Kapitan itp.

2. Czy będzie jakiś Event Świąteczny?

Życzę udanego startu, stary Aslan był zajebistym serwerem, lecz administracja była jaka była. Jeżeli tutaj się to poprawi + bugi są naprawione to serwer bardzo przyjemny będzie :)

Polecam póki co.

1. Tak oraz czas skrócony.

2.Oczywiście ale to zostawiamy jako niespodziankę .

Opublikowano

1. Tak oraz czas skrócony.

2.Oczywiście ale to zostawiamy jako niespodziankę .

Bronie typu truta/zal da się dalej przerabiać  ? I czy daje dużo więcej DMG

I KD + ile max ? 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Prezentacja czytelna a zarazem przyjemna dla oka. Jak dla mnie za dużo nowości, powoli to przestaje być Metin.

Dla czego nie ma w zapowiedzi żadnej adnotacji, że to druga odsłona servera a pierwsza była niewypałem? To jest jawne wprowadzanie ludzi w błąd a zarazem oszukiwanie ich. Skoro za pierwszym razem server nie postał dłużej niż miesiąc, to dla czego tym razem ma być inaczej? Co z ludźmi którzy wtedy wydali na is? Zarobiliście pieniążki i znowu wyciągacie po nie łapki? 

Odradzam każdej inteligentnej osobie grę tutaj, chyba że ktoś lubi tracić pieniądze i czas. :)

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Prezentacja czytelna a zarazem przyjemna dla oka. Jak dla mnie za dużo nowości, powoli to przestaje być Metin.

Dla czego nie ma w zapowiedzi żadnej adnotacji, że to druga odsłona servera a pierwsza była niewypałem? To jest jawne wprowadzanie ludzi w błąd a zarazem oszukiwanie ich. Skoro za pierwszym razem server nie postał dłużej niż miesiąc, to dla czego tym razem ma być inaczej? Co z ludźmi którzy wtedy wydali na is? Zarobiliście pieniążki i znowu wyciągacie po nie łapki? 

Odradzam każdej inteligentnej osobie grę tutaj, chyba że ktoś lubi tracić pieniądze i czas. :)

Poprzednia odsłona była prowadzona przez inny Team oraz sponsorowana przez zupełnie inną osobę.

Więc jakim cudem mamy oddać pln  ludziom co grali w tamtym czasie.

Co do 2 odsłony serwer został zmieniony pod wieloma względami o 181 stopni.

I Chciałbym jeszcze dodać że twoje uwagi są nie trafne ponieważ nie masz pojęcia co się działo i dzieje na obecnym projekcie AslanMT2.

Opublikowano

Jakbyś był inteligentną osobą lub umiał czytać to byś wiedział, że administracja jest inna. Jak mają niby oddać SM? 

I KD + ile max ? 

KD +6.

tenor.gif

Opublikowano

I KD + ile max ? 

Tak na serwerze są dodane dwa nowe sety ekwipunku po broniach na 75 lv. Posiadają znacznie wieksze DMG oraz wbudowany bonus Silny przeciwko Potworom.

Kd+6 i npc +4 ulepszamy za pomocą grzybów

@ Reklama serwera na youtube ruszyła

Opublikowano

Zagrałbym gdyby nie to, że max bony nie wchodza bo jakoś nie chce mi sie na takim easy bonowac tygodnia eq :) 

i nie piszcie mi tu, że jest napisane medium-easy bo dobrze wiem co piszę, lecz wiem jak się tam grało, bo z tego co pamietam bo na starszych wersjach wchodziły max bony ;3

nie ciągnie mnie do serwerow gdzie nie wchodzą max'y ;> 

Tak czy siak może zawitam na start, prezka niczego sobie, jedne z lepszych plików na których grałem ;> 

Jeśli zmienicie bony na max'y to może więcej ludzi wbije :) 

Mam nadzieję, że jakoś klasy są wyrównane, bo nie chce, żeby taki BM z lipnym eq rozkładał każdego :) 

Powodzenia.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zagrałbym gdyby nie to, że max bony nie wchodza bo jakoś nie chce mi sie na takim easy bonowac tygodnia eq :)

i nie piszcie mi tu, że jest napisane medium-easy bo dobrze wiem co piszę, lecz wiem jak się tam grało, bo z tego co pamietam bo na starszych wersjach wchodziły max bony ;3

nie ciągnie mnie do serwerow gdzie nie wchodzą max'y ;> 

Tak czy siak może zawitam na start, prezka niczego sobie, jedne z lepszych plików na których grałem ;> 

Jeśli zmienicie bony na max'y to może więcej ludzi wbije :)

Mam nadzieję, że jakoś klasy są wyrównane, bo nie chce, żeby taki BM z lipnym eq rozkładał każdego :)

Powodzenia.

Dlaczego zakładasz że bonowanie ekwipunku zajmie Ci tydzień?

Akurat tu się mylisz ponieważ bony bardzo łatwo wchodzą i zrobienie całego ekwipunku to kwestia paru godzin.

Klasy są wyrównane

Opublikowano

Ten serwer robi Izumi i SurMistrz pro administratorzy z lanerisa

Serwera własnie z tego powodu nie polecam.

Opublikowano

Dlaczego podajesz fałszywe informacje,??

Opublikowano

O k***a, w jakim miejscu ja to robię <brecht>, co najwyżej sponsoruje a i iZumi nie robi NIC nad tym serwerem do Twojej świadomości. Zaraz napiszesz że administratoruje google XDDDDDDDDDDDDDDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...