Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile kupie bota do zbierania skrzynek ?

Ass4nit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnych płatnych botów, obudziłeś się widać nie w porę bo żadne boty nie działają (poza pixelami i merkavy). Jedynie co to klikacz.

Opublikowano

Nie ma żadnych płatnych botów, obudziłeś się widać nie w porę bo żadne boty nie działają (poza pixelami i merkavy). Jedynie co to klikacz.

jak nie wiesz to się nie wypowiadać , że nie ma botów , to że ty nie używasz i są nie publikowane to nie znaczy że niema dobrych botów.

Na pixelbotach też można nieźle urkę trzepać , i wcale nie musisz dostać za to bana. Ja osobiście boce juz 2 miesiące , około 10 mln uri zarobiłem już i nie dostałem bana , a ty mówisz że botów niema.

Edit.polecam kromcio bot 

Opublikowano

Co do botów to ja już bym nie radzil ich uzywac... to nie jest rok 2010 czy 2011 ... Jak BP odkrylo ze kazdy boci to Skrypta jebneli.... wiec tak czy siak po jakims czasie cie zbanuja... albo bot wgl nie odpali ;p w tych czasach nie radze kombinować z botami ;d

2171114618649131505868.png

KLIKNIJ W OBRAZEK, i ZAGRAJ!

Opublikowano

Co do botów to ja już bym nie radzil ich uzywac... to nie jest rok 2010 czy 2011 ... Jak BP odkrylo ze kazdy boci to Skrypta jebneli.... wiec tak czy siak po jakims czasie cie zbanuja... albo bot wgl nie odpali ;p w tych czasach nie radze kombinować z botami ;d

mylisz się chłopie,  jeśli  kupi porządnego bota (nie te za free śmiecie) to będzie latał ciągle i nie bd bana, a wystarczy że byle gówno pobierze , a bot będzie ingerował przeglądarke to złapie bana. Jeśli będzie miał dobrego  bota to będzie śmigał 24/7 i  ci go nie wykryją bo to tak jak ty byś grał , i nie udowodnią ci że akurat używałeś bota 

Opublikowano

mylisz się chłopie,  jeśli  kupi porządnego bota (nie te za free śmiecie) to będzie latał ciągle i nie bd bana, a wystarczy że byle gówno pobierze , a bot będzie ingerował przeglądarke to złapie bana. Jeśli będzie miał dobrego  bota to będzie śmigał 24/7 i  ci go nie wykryją bo to tak jak ty byś grał , i nie udowodnią ci że akurat używałeś bota 

no teraz coraz czesciej admini lataja po mapach i daja bany za klikacze :D 

Opublikowano

Za ile , gdzie , jak się nazywa i czy warto ?

botów nie ma. są klikacze. są darmowe i są płatne, nazw jest dużo nie będę wymieniał. łatwo za to bana możesz dostać :P

KLIKNIESZ? <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...