Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak namówic mame ?

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak namowic mame na to, abyśmy poszli do lekarza (dermatologa) aby mi usuneli znamie z twarzy, duzo osob mnie przez to przezywa :(

Please

Opublikowano

Powiedz jej, że chciałbyś tylko, aby dermatolog Cię przebadał. Nie wspominaj nic o usuwaniu. Dopiero z lekarzem mógłbyś porozmawiać o usunięciu - czy to w ogóle możliwe, etc. Jeśli lekarz stwierdzi, że to niewielki zabieg i nic nie stoi na przeszkodzie - wtedy będziesz miał konkretne argumenty w rozmowie z mamą.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

@Astern

Hehe, moja mama też mowiła ze to bedzie wabik na dziewczyny, ale teraz mnie jakoś niektóre wyzywaja :CCCCCC

Ogolnie jakos zle sie z tym czuje :(

Opublikowano

Hehe, moja mama też mowiła ze to bedzie wabik na dziewczyny, ale teraz mnie jakoś niektóre wyzywaja :CCCCCC

Bo to nie są jeszcze kobiety, to są gówniary (fajki, alko 1 piwo kac )

Zgaduje że masz może 12-16 lat.

Będą miały 17-19 lat i masz cipki darmowe <3

Opublikowano

Bo to nie są jeszcze kobiety, to są gówniary (fajki, alko 1 piwo kac )

Zgaduje że masz może 12-16 lat.

Będą miały 17-19 lat i masz cipki darmowe <3

Zależy jeszcze jaki jest. Czy jest fajny/ładny. Nigdy tak nie będzie, że masz znamie to każda "cipka twoja" xD
Opublikowano

Te znamię nie ma czasem nadmiaru włosów ?

Ogólnie to jak będziesz miał kasę, to nie będziesz potrzebował zabiegów, laski same będą cię podziwiały że jesteś tak wyjątkowy i z*******y.

Opublikowano

powiedz  mamie ze usuwanie znamion jest darmowe to cie wezmie....

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

zapuść brodę i będzie uja widać że masz ;D a ci co cie wyzywają przez to, to zwykłe luje i tyle

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

@Synegz

ja mialem na rece takie czarne znamie w wielkosci zakretki od napoju, lekarz stwierdzil ze trzeba wyciac i to bylo za darmo, ale to bylo z dobre 15 lat temu ;p

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Najważniejsza zasada. Nie wstydź się :) Jak ktoś się spyta co to jest to mu grzecznie odpowiedz a jak coś będzie gadał to powiedz wprost "Nie pasuje ci to wypierdalaj" I tyle. Jak ktoś cię naprawde lubi to będzie cie lubił takim jakim jesteś a z dziewczyną sie nie śpiesz :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

@Astern

Powiedz jej że chcesz i tyle. Matka powinna dbać o syna

Opublikowano

Jeśli Ci to aż tak przeszkadza to poproś mamę o spokojną, szczerą rozmowę. 

Powiedz jej dlaczego chcesz to usunąć, że jest to dla Ciebie ważne. Powinna zrozumieć. Otwórz się przed nią, nie " owijaj w bawełnę ". 

Ona zapewne chce Twojego dobra, przedstaw jej swoje argumenty - możesz przed rozmową wypisać wszystkie za i przeciw - i zobacz reakcję. Jeśli nadal nic to nie da poczekaj do 18 roku życia, a wtedy sam zadecydujesz czy jest Ci to do szczęścia potrzebne. 

~ ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...