Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualny i bezpłatny bot

Birwus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś aktualnie działający i bezpłatny bot do Heartha? Jeżeli tak proszę, też o linka.

Opublikowano

Nie bot jest narazie niewykrywalny

Mam zamiar kupić nieograniczoną wersję tego bota. Blizzard naprawia system, aby takie boty były wykrywalne?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co blizzard robi, nie wiadomo. Kupiłem bota i jestem super zadowolony. Jest on niewykrywalny gdyż nie miesza w plikach gry, tylko gra od zewnątrz, potrafi grać w tle gdy np: oglądam film na YT. (Co jest uważam dużym plusem) Chociaż należy zachować umiar jeżeli ktoś gra 24h/7 dni no to sorry. Lecz jeżeli bot jest włączany na parę godzin dziennie lub na noc to myślę że blizzard długo tego nie rozpracuje :)

fo2fx4.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jakaś dobra dusza podzieli się linkiem do tego bota? Gdzie nie wejdę - tam tylko usługi subskrybcyjne SMS, z czego dwie rosyjskie. Najlepiej, gdyby forumowicz wrzucił bota na jakiś hosting, najlepiej MediaFire.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

A jakaś dobra dusza podzieli się linkiem do tego bota? Gdzie nie wejdę - tam tylko usługi subskrybcyjne SMS, z czego dwie rosyjskie. Najlepiej, gdyby forumowicz wrzucił bota na jakiś hosting, najlepiej MediaFire.

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.hearthranger.com%2F&ei=ukvFVLvTG6zX7QaxzoDoBw&usg=AFQjCNFwZW3evjyxKuB_21rYNzEQNey2FQ&sig2=aW10f2HE0gGC_DeyYMXxJw&bvm=bv.84349003,d.ZGU

1 wynik w google...

Age is just a number :)

Opublikowano

Ile złota w ciągu godziny może wbić ten bot? Zastanawiam się, czy go nie nastawić, kiedy będę DotA 2 grał, bo złoto jest mi pilnie potrzebne.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

Hearthcrawler też miał być niewykrywalny, a Blizzard zaświadczył że teraz pójdą już perm bany za używanie czegokolwiek, więc ryzyko jest duże :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

blizzard slepy nie jest ... tamtego bota bardzo szybko wykryli i pozamiatali ludzi co go używali jak i samych twórców tego bota ... tak samo było w przypadku WoWa ... blizard przy takich sprawach zawsze daje perm bany co dla paru ludzi moze być ciosem w plecy bo na swoim koncie nie maja tylko HSa predzej czy pozniej was wykryja i fala banow poleci hurtowo.

76561198013232167.png

Opublikowano

@yokize w takim wypadku perm leci na tylko daną grę 

----------------------------------
01 - Operating System
----------------------------------

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...