Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Zaj*bista Mapa - SV+GILDIE!

vaqli69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że gdy ta mapa osiągnie większą sławę to będę robił więcej map ;D Pozdro!

Tutaj nje ma lipy! :D

Opublikowano

Tak owszem, kupiliśmy serwer OPMC i przez 2 dni na serwerze była ta Mapa, lecz mieliśmy problemy i postanowiłem zrezygnować z serwera ;)

Ale mapa jest w 100% autorska, nie ma tam ani jednej budowli kogoś innego :) 

Opublikowano

Okey, wstawię za chwilę ;)

Dodałem nowy download. Myślę, że będzie się lepiej pobierało :>

Opublikowano

Jak na 1 mapkę to fajne.... Ale nie wiem czy wykorzystam na serwerze.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Ciekawe Bo To Mapa Mojego i Sondiqa Starego Serwera (NIE ZEZWALAM NA PUBLIKACJE)

JESTEŚ SCIERWEM FREEKILLU WYJDZ NA DWOR IDIOTO I PRZESTAN KOPIOWAC CUDZA PRACE. Albo Powiem Ci Inaczej Bo Klucić Sie Nie chce (KIJ CI W RYJ). Zrob Cos Sam Bo Widze Ze Pomoc Rodzicielska Ci Sie Przyda Ponieważ Nie Potrafisz zrobić nic sam...

a więc KIJ CI W RYJ

*POPROSZE O WARNA BO NAPEWNO COS ZROBILEM ZLE JAK ZWYKLE.

@Do Zamknięcia Oszustwo, Prawa Autorskie

~OPMC

Opublikowano

użyje go na 3 serie [nwm czy bedzie wogóle] hardcore :D

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Ciekawe Bo To Mapa Mojego i Sondiqa Starego Serwera (NIE ZEZWALAM NA PUBLIKACJE)

JESTEŚ SCIERWEM FREEKILLU WYJDZ NA DWOR IDIOTO I PRZESTAN KOPIOWAC CUDZA PRACE. Albo Powiem Ci Inaczej Bo Klucić Sie Nie chce (KIJ CI W RYJ). Zrob Cos Sam Bo Widze Ze Pomoc Rodzicielska Ci Sie Przyda Ponieważ Nie Potrafisz zrobić nic sam...

a więc KIJ CI W RYJ

*POPROSZE O WARNA BO NAPEWNO COS ZROBILEM ZLE JAK ZWYKLE.

@Do Zamknięcia Oszustwo, Prawa Autorskie

~OPMC

Nie On Budował I Ja Niezezwalam 

Zamknie Ktoś Ten Temat ?, Zablokuje Download ?

Zamknij ryj dzieciaku, lekcje do szkoly zrobiles? Jaka to jest pewnosc ze Twoja mapa. Lepiej wyjdz z domu ochlon bo ten minkraft Ci zryl mozg totalnie. :/

Opublikowano

Mapę możecie edytować, lecz nie możecie podszywac się pod autora. Widzę trochę zainteresowanie mapka ;) ps wiec będę starał się robić mapy pod inne serwery ;p sylent nie kojarzę, żebyś mi pomagał budować mam screeny z budowy wiec nie mów mi ze ja budowales bo ja ją sam budowalem :p

Może pomagał mi ktoś budować ale to tylko drobiazgi ;) pomysł na spawn był mój! Nie jest to spawn z innego serwera.

A tak pozatym to ja jestem Sondiq!

Opublikowano

Mapa ta była na dihard i nie wiem jak ją ściągnąłeś ;) ale spoko przyda się :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...