Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2mod.tk

samalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktos sie orientuje czy mozliwe jest posiadanie oraz uzywanie jednoczesnie 2 okien metina; jednego z modem z metin2mod.tk, oraz drugiego, czystego z oficjalnego downloadu ?
Czy wystarczy zainstalowac moda w innym folderze docelowym z metinem niz lokalizacja "czystego" metina ?

Jeszcze pytanko odnosnie powiazania kont. Slyszalem, ze metin2mod.tk jest dosc szybko wykrywany a co za tym idzie, postac jest banowana na  stale.
Czy ktos wie jak dziala system powiazanych kont ? Czy sa one kasowane jedynie na podstawie powiazania przez ten sam meil, czy moze przez ip ?

Z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Witam, czy ktos sie orientuje czy mozliwe jest posiadanie oraz uzywanie jednoczesnie 2 okien metina; jednego z modem z metin2mod.tk, oraz drugiego, czystego z oficjalnego downloadu ?

Czy wystarczy zainstalowac moda w innym folderze docelowym z metinem niz lokalizacja "czystego" metina ?

Jeszcze pytanko odnosnie powiazania kont. Slyszalem, ze metin2mod.tk jest dosc szybko wykrywany a co za tym idzie, postac jest banowana na  stale.

Czy ktos wie jak dziala system powiazanych kont ? Czy sa one kasowane jedynie na podstawie powiazania przez ten sam meil, czy moze przez ip ?

Z gory dzieki za odpowiedz

Co do tych powiązań to różnie bywa.

Na początku banują przez powiązanie mailowe, wyrzucanie itemków etc. ale jak już kilka

banów dostaniesz to potem po IP + jesteś pod obserwacją(nwm jak dokładnie działa ta obserwacja,

ale konto w ciągu kilku minut możesz nawet stracić).

Opublikowano

A myslisz, ze programy vpn, ew proxy ochronia przed powiazaniem konta z ip glownego konta ? Konto na ktorym boce fishbotem moge stracic, nie zalezy mi na tym ;) Jesli bede bocil na innym kompie, z programem vpn, moze nie skojarza ?

Opublikowano

Trudno powiedzieć, ostatnio był użytkownik, który miał zmienne IP i zawsze sobie zmieniał jak kończył bocić a i tak bany dostawał więc vpn/proxy nie zawiele

tutaj pomoże.

Opublikowano

Jak masz dobry komputer to możesz spróbować wgrać VMware Player postaw system wgraj VPN Client i na virtualu zmień sobie IP jednak nie testowałem tego ani nie wiem czy da się tak zrobić ale z tego co wiem M2Boba da się obejść przez VMware Player tylko trochę roboty jest ale zawsze to darmowe 5 h

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Ja mam m2 boba na 50 dni , caly czas przedluzaja mi bo co postawie bota to ban. Po prostu zrobil się wykrywalny no i teraz mamy problem. Zaczeli adresy Ip powiazywac co oznacza dla większości koniec botowania. Kiedys nie mogli bo to by było "banowanie niewinnych" ale widze ze reguly się zmienily :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...