Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Decki pod Hearthranger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, szukałem trochę dobrego połączenia decków z zasadami pod HR, i znalazłem :)

UWAGA TO JEST WYNIK NA TRYBIE GRY CASUAL

• Zasada jest tu : DOWNLOAD
  • Zasada działa dobrze w połączeniu z Default deckami polecam te z tej strony : (klik) (ten jest przykładowy dla paladyna, są inne)
  • W wersji bota 2.9 dostaliśmy support default decków, można ich używać do tej zasady.
  • Jako że moja ulubiona postać to mag zmodyfikowałem jego deck aby działał lepiej od default (postaram się tak zrobić jeszcze z innymi deckami) oto on (klik)
  • Jego rezultaty : (klik)
  • Już testuje nowe decki ;) Warloc i Hunter o ile się sprawdzą będą pod wieczór ;)

Mam nadzieję że pomogłem, postaram się znaleźć podobnie dobre rozwiązania dla innych postaci. Pozdrawiam i życzę dużo nabitego golda.

fo2fx4.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gdzie wgrac tego decka?

Jeżeli chodzi o zasadę to : Gdziekolwiek gdzie masz HR/HearthRanger/DeckRuleSet  i tam go wrzucasz. Potem w ustawieniach HR gdy wybierasz deck po prawej stronie wybierasz zasadę DeckRules_Control. A deck musisz stworzyć w Hearthstone jak każdy inny.

fo2fx4.png

Opublikowano

Okej Bot działa tylko że jak go odpala to karze mi wybrać tryb gry gdy wybieram tryb gry to sam muszę kliknąć przycisk Play (graj) jak zrobić aby automatycznie bot sam go klikał tak samo jak bot skończy rundę to ja sam  muszę kliknąć przycisk Koniec tury,albo jak pojedynek się skończy to jest pokazywany obrazek zwycięstwa albo porażki i tam też murze kliknąć sam :/

Jak to ustawić aby Bot sam wszystko robił bez mojej pomocy bo chce zostawiać go na całą noc aby mi golda nabijał ? 

Z góry dzięki ;) !

PROBLEM ROZWIĄZANY ! :)

Opublikowano

Okej Bot działa tylko że jak go odpala to karze mi wybrać tryb gry gdy wybieram tryb gry to sam muszę kliknąć przycisk Play (graj) jak zrobić aby automatycznie bot sam go klikał tak samo jak bot skończy rundę to ja sam  muszę kliknąć przycisk Koniec tury,albo jak pojedynek się skończy to jest pokazywany obrazek zwycięstwa albo porażki i tam też murze kliknąć sam :/

Jak to ustawić aby Bot sam wszystko robił bez mojej pomocy bo chce zostawiać go na całą noc aby mi golda nabijał ? 

Z góry dzięki ;) !

PROBLEM ROZWIĄZANY ! :)

I co okazało się problemem ? Wiem że jest dużo problemów z językiem gry, to było to ? 

fo2fx4.png

Opublikowano

Wcześniej miałem Gre po ang zmieniłem na język pl ustawiłem dobrego Decka i zaczął od razu Normalnie grać i sam wszystko wybierał Dziś ustawiłem bota na noc i z 45golda zrobiło się 275golda jak dobrze pamiętam bo na wydałem arenę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...