Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BS na 2k10.pl by PromillTV

PromillTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki ;) Tego mi brakowało na 2k10 :P Mogliby wbudować bs'a, no ale okej. 

//

Opublikowano

Spokojnie :)

Słuchaj, odpalasz F6, pojawia Ci się okienko z BS'em.

Następnie przeciągasz z ekwipunku przedmiot w którym chcesz zmieniać bony (właśnie na miejsce "UPUŚĆ PRZEDMIOT")

Kolejnym krokiem jest ustawienie bonusów które Cię interesują :)

I gotowe! Prawda że proste?  <3

Jestem juz spokojny i troche nieogarniety chyba :D

Robilem tak i nie zadzialalo , moze zle upuscilem xD.

k***a jaki wstyd. Dziekuje i przepraszm ;)

Edit: Bardzo ladny i mozliwosc zmiany pare itemow na raz !

ale szkoda ze brak alternatywnych bonusow :P

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dzięki ;) Tego mi brakowało na 2k10 :P Mogliby wbudować bs'a, no ale okej.

Nie ma za co przyjacielu :)

Masz rację, powinni o tym pomyśleć że wcześniej czy później bs zawita na ich serwerze.

No ale cóź, teraz pewnie są wściekli czytając ten temat, mam nadzieję że to im przemówi do rozsądku i go dodadzą, jako wbudowanego w klienta  ^_^

Jestem juz spokojny i troche nieogarniety chyba :D

Robilem tak i nie zadzialalo , moze zle upuscilem xD.

k***a jaki wstyd. Dziekuje i przepraszm ;)

Nic się nie stało, na przyszłość będziesz wiedział :)

Opublikowano

Czyli, że można pobierać, jest sprawdzony ?

Nie, nie pobieraj nie warto.

A posty możesz nabijać sobie w dziale offtopic :)

Opublikowano

Dlaczego przywłaszczasz sobie czyjąś prace dodając "by PromillTV"? Skoro jedynie spolszczenie tego bs'a, który na dodatek i tak jest znany już większość na epvp jest on już od 09/19/2014. Przynajmniej mogłeś podać źródło.

epvp
ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Toc to dziala sam wczoraj pobieralem, wklejacie roty do Pack i odpalacie f6, tak ciezko zrozumiec?

Działać działa, i działać będzie, bo z tego co wiem są plany nad dodaniem oficjalnego BS'a do klienta :)

Jednak zobaczymy co z tego wyjdzie, oby tak było.

Opublikowano

BS działa, wbił mi w broni średni 57 + 20% DT <3

Lipa jest taka, że w bs nie ma do wyboru bonu na mistyki i na diabły, więc eq do expa trzeba ręcznie robić ;/

Nie dało by się wprowadzić tych dwóch bonów ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Czy mógłbyś dodać bonus alternatywny? bo chce mixować jednocześnie 25um i 55 śr i nie chce aby mi coś przeskoczyło :/

Opublikowano

Alternatywne bony, mistyki, diabły, szybkość ataku i zmniejszyć prędkość zmieniania, bo bony przeskakują ( sprawdzone )

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Bony nie przeskakują, jak już to można lekko przyspieszyć. Na dole masz suwak to sobie zmniejsz predkosc. ja mam zwiekszona na maksa a chcialbym jeszcze zwiekszyc.

dodaj bon na diabły i mozliwosc bonusów alternatywnych, prosze :)

Opublikowano

Już H8j z tym botem, serwer i tak za niedługo off.

Właściciel zrobił dziś ludzi w H8ja, nie było 30% więcej sm a nie którzy nie dostali w ogóle, ten serwer jest już stracony.

Bony 6/7, gówniane diamentowe zbroje, pełno cwaniaków nie potrafiących expić na wh, olewanie z góry na dół graczy.

Serwer po pierwsze straci graczy a po drugie wcześniej zostanie zamknięty, bo z tego co się dowiedziałem od pewnej osoby, happy był robiony by wyciągnąć ostatni hajs przed zamknięciem :)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Mam tam szamana 70lv, nie mialem nic innego, zadnych wh itp tylko tego bs;a, dzis okolo 12;10 jak sie zalogowalem na serwer zginal antyk 45 sr z kd, stalka szaman z kd, naszyjnik, bransa, kasa, zbawka +9

Pisząc na chacie ze ten bs ma keyloggera napisalo jeszcze 2 osoby ze ich tez okradli, porażka. To ma keylogga albo coś. 

Opublikowano

Na razie używam tego juz od 3 dni i mam 2 zestawy eq z full bonusy 6-7 i nieźle zabonowane i jakos żyję jeszcze > nikt mnie nie okradl a hasło i login i pcoztę całkowcie nowe zrobilem na ten serwer ....

Opublikowano

Dało by się pobawić trochę tym botem i zrobić coś, aby były "alternatywne" bony ?

tzn. np jak zmieniam sobie bony w FMS'ie to szukam tylko sr albo um ( załóżmy, że śr ) no i jest trochę dupa, ponieważ szuka mi tych średnich a w międzyczasie mogą się trafić um +20 nawet, ale oczywiście bony się zmienią bo szukam średnich ;/

Istnieje możliwość dodania do bota, wyszukiwania alternatywnych bonów ?

Bardzo proszę o odpowiedź

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki dodam do swojego multihacka jako alternatywa RealFreaka chociaż i tak uważam, że jednym stabilnym BS zmienisz szybciej niż kilku slotowym bo istnieje coś takiego jak opóźnienie w zmienianiu bonów po tym jak jest ( 5 itemów na raz zmienianych ) a jednym stabilnym na dobrym necie idzie fastem.

Ktoś zainteresowany samym Nieodpychaniem od konia zamiast WH ? proszę o PW bo nie wiem czy się fatygować.

cooltext1_wrhasrw.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...